Life

Britney Spears a anunțat pe Instagram că este însărcinată

today12 aprilie 2022

Fundal

Britney Spears se bucură de libertatea ei, după încetarea tutelei de 13 ani, iar acum, vedeta pop spune că este însărcinată. Spears le-a împărtășit știrea fanilor ei luni după-amiază pe Instagram: „Am slăbit atât de mult încât să plec în vacanța mea în Maui, doar ca să o recuperez… M-am gândit „Doamne… ce s-a întâmplat cu stomacul meu? soțul a spus „Nu, ești o prostuță însărcinată cu mâncare!!!” Așa că mi-am făcut un test de sarcină… și uhhhhh ei bine… voi avea un copil.”

Spears și-a anunțat logodna cu actorul Sam Asghari în septembrie 2021. În postările recente, ea s-a referit la Asghari drept „soțul” ei, dar nu a spus oficial dacă s-au căsătorit. Spears și Asghari s-au întâlnit în 2016 pe platoul videoclipului ei pentru melodia ei, „Slumber Party”.

Variety a contactat managerul lui Asghari pentru declarații cu privire la sarcina lui Spears. Asghari a confirmat sarcina într-o postare luni după-amiază, scriind: „Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Paternitatea este ceva ce am așteptat întotdeauna cu nerăbdare și nu o iau cu ușurință. Este cea mai importantă treabă pe care o voi face vreodată.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Un jucător de loterie a câștigat 10 milioane de dolari după ce a fost lovit și a apăsat un buton greșit

LaQuedra Edwards a câștigat 10 milioane de dolari la loteria din California, după ce „o persoană nepoliticosă” l-a lovit, forțându-l să apese butonul greșit al automatului pentru un bilet Scratchers pe care nu avea de gând să-l cumpere. Dar acel bilet s-a dovedit a fi corect. Edwards era la volanul mașinii când și-a dat seama că biletul de 30 de dolari era câștigător. „Aproape că mi-am ciocnit mașina”, a glumit […]

today11 aprilie 2022

0%