Life

Britney Spears dezvăluie că a rămas însărcinată cu fostul ei iubit, Justin Timberlake

today18 octombrie 2023

Fundal

Britney Spears dezvăluie în noua ei carte că a făcut un avort în timpul relației cu Justin Timberlake.

Prințesa pop împărtășește în „The Woman in Me”, care va ajunge în librării pe 24 octombrie, că sarcina ei a fost „o surpriză”, dar nu „o tragedie”.

L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Acest lucru ar fi mult mai devreme decât anticipasem”, scrie ea într-un fragment publicat de People Tuesday.

Dar Justin cu siguranță nu a fost mulțumit de sarcină. A spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem mult prea tineri”, susține Spears.

Sunt sigur că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu am copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost lăsat în seama mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Radio Voces Campi

A început depunerea dosarelor pentru acordarea ajutorului de încălzire

A început depunerea dosarelor pentru acordarea ajutorului de încălzire (gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni și combustibili petrolieri). Acestea se depun la ghișeul Direcției de Asistență Socială, iar dosarele pentru sistemul centralizat se depun la sediul SPCT-AFL Călărași (fost bloc Flora), în fiecare zi lucrătoare între orele 08:30 -14:00. Formularele de cerere se găsesc la ghișeele DAS, SPCT-AFL și ale Primăriei municipiului Călărași. Cererile și declarațiile pe propria răspundere vor […]

today18 octombrie 2023

0%