Life

Britney Spears divorțează de Sam Asghari

today17 august 2023

Fundal

Sam Asghari și Britney Spears au anunțat oficial că vor divorța. Antrenorul de fitness a cerut divorțul de starul pop miercuri, la doar câteva ore după ce a apărut vestea despre despărțirea lor, relatează mai multe canale.

Potrivit TMZ, Asghari a citat „diferențe ireconciliabile” și îi cere, de asemenea, vedetei să plătească întreținerea lui și onorariile avocaților săi. În mod curios, el a anunțat data despărțirii lor ca fiind 28 iulie.

Avocatul lui Asghari, Neal Hersh, a sugerat, de asemenea, că ar putea contesta contractul, deoarece documentele instanței ar spune: „[El] nu a determinat încă natura și amploarea completă a activelor și obligațiilor proprietății separate ale fiecărei părți”.

Există diverse elemente de active și datorii comunitare și cvasi-comunitare, a căror natură și amploare completă nu sunt cunoscute de [Sam] în acest moment”, a continuat.

Presupusele motive ale lui Hersh vin la scurt timp după ce o sursă a declarat pentru Page Six că Asghari ar vrea să renegocieze contractul de confidențialitate pentru a păstra secretele.

Sursa a spus că Asghari „încearcă să negocieze concesii dincolo de contractul său contractual și amenință că va face publice informații extraordinar de jenante despre Britney dacă nu este plătit”.

Cu toate acestea, se pare că Spears vine și arme puternice, deoarece Page Six a aflat că a angajat-o pe avocata de divorț Laura Wasser.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a vizitat cel mai important sit arheologic din SE Europei

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a vizitat ieri cel mai important sit arheologic din SE Europei, un loc emblematic pentru preistoria României. O echipă formată de cercetători din România, SUA, Italia, Belgia, Franța, Ungaria, Anglia și Germania, coordonată de dr. Cătălin Lazăr, de la Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB), de Theodor Ignat, șef Birou Arheologie, Muzeul Municipiului București și de dr. Valentin Parnic, directorul Muzeului "Dunării […]

today17 august 2023

0%