Actual

Britney Spears scrie o carte despre viața ei. Vedeta a semnat un contract de 15 milioane de dolari

today22 februarie 2022

Fundal

Starul pop Britney Spears a semnat un contract cu editorul Simon & Schuster pentru a scrie o carte despre viața ei, informează New York Post.

Acordul vine după ce numeroase edituri s-au luptat pentru a obține drepturile de a publica memoriile artistei. „Contractul este unul dintre cele mai mari din toate timpurile, după cele ale soților Obama”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

O sursă apropiată cântăreței „Toxic” a declarat pentru CNN că afacerea valorează mai mult de 15 milioane de dolari, adăugând că decizia ei de a scrie o carte nu a fost un răspuns la memoriile surorii ei Jamie Lynn Spears, „Things I Should Have Said”. Britney Spears a criticat cartea surorii ei, care se referă la cântăreață drept „paranoică” uneori.

După ce judecătorii au decis în luna noiembrie a anului trecut ca Britney să iasă de sub controlul legal al tatălui său, artista a fost subiectul multor documentare care s-au axat pe lupta sa pentru libertate. Ca parte a acordului, ea nu a putut să se căsătorească și a fost forțată să se supună unor evaluări psihiatrice regulate.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cele mai toxice relații de cuplu de la Hollywood

La Hollywood există multe drame. Vedetele au obiceiuri dintre cele mai neobișnuite, care pot influenţa viaţa de cuplu. Însă în cazul acestor celebrități, lucrurile au degenerat, iar dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol de circ. Cu zeci de paparazzi pe urmele lor, celebritatea poate fi uneori copleşitoare, mai ales dacă în relaţia lor de cuplu există tensiune. De-a lungul timpului, în lumea de la Hollywood, au existat câteva cupluri […]

today21 februarie 2022

0%