Life

Britney Spears se întoarce la muzică. Cântăreața înregistrează o nouă versiune a „Tiny Dancer” cu Elton John

today27 iulie 2022

Fundal

La aproximativ șase ani după ce a lansat ultima piesă, Spears s-a întors în studio, unde înregistrează o piesă cu Elton John, conform rapoartelor din Page Six și TMZ – o piesei de a lui John din 1971, „Tiny Dancer, ” care a căpătat o nouă viață după ce a fost prezentată în filmul lui Cameron Crowe din 2000, „Almost Famous”.

Potrivit rapoartelor, Spears s-a întâlnit cu John săptămâna trecută într-un studio de înregistrări din Beverly Hills pentru o nouă versiune a cântecului, potrivit Page Six, și spune că piesa urmează să fie lansată de Universal Music luna viitoare. Producătorul câștigător al Grammy Andrew Watt, care a lucrat cu Miley Cyrus și Justin Bieber, se spune că va supraveghea sesiunea.

Elton a cunoscut un mare succes anul acesta cu duetele reînregistrate cu hiturile sale anterioare: el și Dua Lipa au marcat un hit cu „Cold, Cold Heart”, o combinație a hiturilor sale „Rocket Man” și „Sacrifice” care a apărut în ambele dintre concertele lor, cu filmări ale celuilalt – într-o noapte de primăvară, ea a cântat-o ​​la Madison Square Garden, în timp ce el a susținut-o la câteva mile distanță, peste East River, la Barclays Arena din Brooklyn.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Nominalizările la MTV VMA 2022 au fost publicate: pe listă se află Kendrick Lamar, Lil Nas X, Jack Harlow, Harry Styles

MTV a dezvăluit nominalizările pentru VMA-urile din 2022: în fruntea grupului sunt Jack Harlow, Kendrick Lamar și Lil Nas X cu șapte fiecare, urmați îndeaproape de Doja Cat și Harry Styles cu șase și Billie Eilish, Drake, Dua Lipa, Ed Sheeran. Taylor Swift și Weeknd cu cinci. Spectacolul are loc la Prudential Center din Newark, New Jersey, duminică, 28 august, la ora 20:00. ET/PT. Harlow și Lil Nas X au […]

today27 iulie 2022

0%