Life

Britney Spears se opune să plătească taxele de 660.000 de dolari, solicitate de mama ei

today7 aprilie 2022

Fundal

Britney Spears se opune cererii mamei sale de a plăti 663.202,84 dolari drept onorariu al avocaților. Obiecția marchează cea mai recentă mișcare din lupta legală continuă și îndelungată a vedetei pop. Avocatul cântăreței, Mathew Rosengart, a depus noi documente în instanță înaintea unei audieri de miercuri – în care nu a fost luată nicio decizie – cerând unui judecător să respingă petiția lui Lynne Spears ca faimoasa ei fiică să plătească acele facturile mari.

Britney Spears a fost de zeci de ani singurul susținător al familiei ei, susținându-și întreaga familie”, a declarat Rosengart într-un dosar la Curtea Superioară din Los Angeles.

Lynne Spears și consilierul ei solicită plata taxelor și costurilor legale – de la Britney Spears – de peste 660.000 de dolari”, se arată în dosarul lui Rosengart, susținând că „nu există nicio autoritate legală” care să susțină cererea mamei cântăreței, „Britney Spears se opune petiției în întregime.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum arată meniul ideal pentru președintele SUA

La 79 de ani, Joe Biden este într-o formă fizică de invidiat. Zvelt și sprinten, președintele SUA obișnuiește să facă mult sport, potrivit medicului său, dr. Kevin O'Connor. Faptul că nu face rabat de la mișcare îi este de mare ajutor, dat fiind faptul că este un gurmand și că pe lista preferințelor sale se află o mulțime de alimente și preparate care nu ar trebui să se regăsească prea […]

today6 aprilie 2022

0%