Life

Britney Spears și Elton John lansează în sfârșit duetul „Hold Me Closer”. AUDIO

today26 august 2022

Fundal

Britney Spears și Elton John au lansat „Hold Me Closer”, un duet reinterpretat al piesei nemuritoare „Tiny Dancer”. Cântecul este prima lansare a lui Spears din noiembrie 2021 și prima sa lansare muzicală nouă în șase ani.

În timp ce refrenul este, desigur, inconfundabil, melodia a fost complet revizuită într-o melodie dance-pop, cu Spears și John cântând ușor versurile și refrenul. Este o continuare ideală a reinventării sale similare din „Cold Cold Heart” cu Dua Lipa, lansată vara trecută și prezentată pe albumul său de duete „Lockdown Sessions”, care a combinat în esență piesele sale „Sacrifice” și „Rocket Man”.

Duetul a fost produs de Andrew Watt și Cirkut, care au spus lui Variety povestea modului în care a fost conceput și în cele din urmă a fost pus cap la cap, inclusiv ideea de a interpola un alt cântec al lui John, „The One”. „Il lovește pe Elton: Dar „The One” pentru versuri?” îşi aminti Watt. „Începe să o cânte, dar o cântă puțin diferit. Am trecut prin melodii împreună, și sunt cuvintele și vibrația, dar melodia este reutilizată pentru a lucra peste acorduri. Am luat vocea din asta și am modificat-o. „Tiny Dancer” și „The One” au o distanță de 20 de ani, dar au lucrat împreună incredibil.”

Watt a adăugat: „A vrut să colaboreze din nou cu un artist și a venit cu ideea de a o avea pe Britney pe disc. … Faptul că s-a reunit și ea a vrut să o facă și cum a sunat pe disc – nu ai fi putut inventa. … Ea a ridicat recordul atât de mult și a pus atât de mult din propria ei personalitate.

Tiny Dancer” a fost lansat inițial în 1971 și a fost un succes minor în SUA și Europa la acea vreme, dar a câștigat o a doua șansă atunci când a fost prezentat într-o scenă cheie din filmul lui Cameron Crowe din 2000 „Almost Famous”, o repovestire semi-autobiografică a experiențelor sale ca tânăr scriitor rock la începutul anilor 1970.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Eminem și Snoop Dogg vor reveni la VMA după mai bine de 10 ani

Eminem și Snoop Dogg se vor întoarce pe scena VMA-urilor pentru o interpretare „prima de acest gen” din „From the D 2 The LBC”, inspirată de „lumea metaversului Otherside” pentru MTV Video Music Awards de duminică 2022. În parteneriat cu Yuga Labs, apariția lor comună marchează prima performanță VMA a fiecărui rapper în mai mult de un deceniu. Ultima prezentare a VMA-urilor a lui Snoop a fost în 2005, alături […]

today26 august 2022

0%