Life

Britney Spears și Will.i.am lansează o nouă melodie „Mind Your Business”

today21 iulie 2023

Fundal

Britney Spears revine la muzică din nou. Prințesa pop și colaboratorul ei frecvent, Will.i.am, au lansat un nou single, „Mind Your Business”, care este a doua melodie lansată în 13 ani.

Mind Your Business” marchează prima reuniune pentru Spears și Will.i.am de la hitul lor triplu platină „Scream & Shout” în 2012. La un deceniu după acea lansare, melodia lor încă atinge repere: la începutul acestui an, „Scream & Shout” a atins un miliard de vizionări pe YouTube.

Mind Your Business” o prezintă pe Spears în ceea ce Epic Records descrie ca având un „ritm enigmatic și captivant”, cu un „cârlig irezistibil și energie infecțioasă”. Într-un comunicat de presă pentru single-ul de la Will.i.am, casa de discuri spune că „atitudinea și energia de neegalat ale lui Spears ridică melodia la noi culmi”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

3 semne că un mariaj nu va dura

Un fotograf de nuntă împarte în două internetul după ce a împărtășit o teorie a longevității căsătoriei care spune că există trei semne care arată dacă un cuplu va merge mai departe sau nu. 1. Unul dintre parteneri este complet dezinteresat de fotografii. „Nu toată lumea este interesată de fotografie. De fapt, uneori mă întâlnesc cu clienți ai căror logodnici sunt interesați de orice, cu excepția faptului că sunt fotografiați […]

today21 iulie 2023

0%