Life

Britney Spears vrea să se lase de cântat

today13 septembrie 2022

Fundal

Britney Spears continuă seria declarațiilor șocate cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă. Aceasta a scris pe contul ei de Instagram un mesaj lung în care spune că „probabil nu va mai cânta niciodată”.

După ce a scris despre lipsa controlului creativ căruia i s-a permis în timpul mandatului de conservator, în special cu videoclipurile muzicale și fotografi, ea a țintit către tatăl ei, Jamie Spears.

„…Cele mai ofensive Așa Zisele poze profesionale din fiecare turneu”, a spus ea. „Vreau să spun că ar fi putut măcar să le înșele și să le retușeze pentru mine… spunând doar… 2 zile de filmări pentru un nou spectacol în Vegas, literalmente, cele mai proaste vreodată… și eu eram entuziasmată de pozele de 5 luni în turneu… nu mi-au arătat niciodată niciuna. Prefer să renunț la rahatul în piscina mea și să fac fotografii cu mine în studiouri decât să lucrez cu cei mai ofensivi oameni din viața mea.”

Ea a scris, de asemenea, că este nemulțumită de numărul de dansatori care au fost angajați să cânte cu ea în timpul rezidenței sale de patru ani din Las Vegas, care s-a încheiat în 2017. Ea a scris că experiențele au fost „traumatizate” și spune că nu este sigură dacă va mai cânta vreodată.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Crema de ciocolată din comerț, un pericol pentru copii

Nutriționiștii atrag însă atenția că aceste creme de ciocolată, care se găsesc în comerț, conțin un ingredient foarte periculos pentru sănătate. „Crema de ciocolată din comerț este, cu siguranță, extrem de plăcută la gust și unii dintre noi chiar am dezvoltat o dependență pentru acest tip de desert. Totuși, este bine să știm că, odată consumată în exces, poate declanșa efecte nocive atât asupra sănătății, cât și asupra siluetei”, spune […]

today13 septembrie 2022

0%