Life

BTS ar putea avea voie să cânte în străinătate, chiar dacă intră în serviciul militar obligatoriu al Coreei de Sud

today2 august 2022

Fundal

BTS ar putea avea voie să cânte în străinătate, chiar dacă intră în serviciul militar obligatoriu al Coreei de Sud, a declarat luni ministrul apărării al țării. Toți bărbații apți de muncă din Coreea trebuie să se înroleze înainte de vârsta de 30 de ani, cu excepția cazului în care li se acordă o scutire. Cel mai în vârstă membru BTS, Jin, ar fi de așteptat să se înroleze în cursul acestui an. Coreea a oferit anterior scutiri sportivilor și artiștilor din alte domenii care au creat prestigiu național.

Starurile pop nu au primit scutiri. Dar luni, vorbind la o sesiune parlamentară, ministrul apărării Lee Jong-sup a declarat că ia în considerare o serie de opțiuni pentru serviciul militar alternativ pentru BTS.

Membrii BTS ar trebui să vină în armată și cred că va exista o modalitate de a le oferi oportunitatea de a practica, precum și de a le permite să părăsească țara și să cânte oricând dacă au concerte în străinătate programate”, a spus el.

Ziarul Korea Times l-a citat, de asemenea, pe Comisarul Administrației Forței de Muncă Militară, Lee Ki-sik, spunând: „Examinăm (chestia) în cadrul general al serviciului alternativ”.

BTS este simbolul puterii soft. Este de departe cel mai mare act muzical din Coreea din ultimii ani, a vândut muzică în valoare de milioane de dolari și a adus o atenție fără precedent industriilor culturale ale țării. Datorită recunoașterii și succesului său internațional, trupa a fost, de asemenea, acceptată pe scară largă de diferite brațe ale guvernului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Volkswagen a prezentat primul său vehicul zburător

Mobilitatea de ultimă generație Volkswagen, care vrea să ofere soluții, după studii intensive de cercetare și dezvoltare, a lansat primul prototip zburător. Vehiculul a fost numit și „Tigrul zburător”. Conceptul prototip a adoptat soluțiile existente de conducere autonomă și tehnologia bateriei pentru o mobilitate fără emisii. Modelul de 10,6 m lungime și 11,2 m de anvergură folosește opt rotoare pentru decolare verticală și două elice pentru zborul orizontal. Volkswagen va […]

today2 august 2022

0%