Life

Busta Rhymes va primi un premiu de onoare la BMI R&B și Hip-Hop

today11 august 2022

Fundal

Compozitorul, rapperul, producătorul și actorul Busta Rhymes urmează să primească premiul de vârf al BMI, Icon Award, la premiile BMI R&B și Hip-Hop, programate pentru 7 septembrie la clubul de noapte LIV din Miami Beach.

Ca unul dintre pionierii hip-hop-ului, suntem încântați să-l onorăm pe Busta Rhymes ca icoană a IMC”, a declarat Catherine Brewton, vicepreședinte BMI, creativ (Atlanta). „Prin munca sa solo premiată, nenumărate colaborări și actorie, Busta este un adevărat inovator în toate sensurile cuvântului și a avut un impact dinamic asupra unor legiuni de fani și creatori de muzică din întreaga lume. Inteligența sa rapidă și stilul complicat de rap l-au făcut legendar, inspirând mulți artiști tineri să-i calce pe urme. De asemenea, suntem încântați să revenim personal la Miami, sărbătorind creatorii noștri de muzică de top din spatele unora dintre cele mai interpretate melodii de astăzi. Așteptăm cu nerăbdare o noapte fantastică cu muzică grozavă.”

Alături de Brewton, ceremonia de decernare a premiilor de onoare va fi găzduită de Mike O’Neill, președinte și CEO al BMI. Printre onorurile dezvăluite în timpul ceremoniei se numără cel mai bun compozitor, producător și editor al anului BMI R&B/hip-hop.

Rhymes și-a lansat cariera muzicală la începutul anilor ’90 cu echipa hip-hop Leaders of the New School. Rapperul avea să apară mai târziu pe numeroase piese pentru alți artiști, înainte de a fi oficial solo în 1996, cu hit-ul său masiv, „Woo-Hah!! V-am pus pe toți sub control.” Single-ul a fost rapid certificat de platină, câștigându-i artistului prima sa nominalizare la Grammy.

De-a lungul carierei sale de trei decenii, arsenalul de cântece al lui Rhyme include „Put Your Hands Where My Eyes Can See”, „Break Ya Neck”, „Dangerous”, „Gimme Some More” și „What’s It’s Gonna Be?” cu Janet Jackson – toate acestea au devenit imnuri hip-hop inovatoare.

Dincolo de munca sa în muzică, Rhymes a apărut în mai multe filme și seriale de televiziune, inclusiv „Shaft”, „Finding Forrester”, „Master of None”, „The Rugrats Movie” și a participat în concursul „The Masked Singer”. .”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Stadiul lucrărilor din Centrul Vechi

Lucrările de modernizare a Centrului Vechi pietonal sunt în grafic, după cum ne-a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Astfel, s-au parcurs aproximativ 30% din lucrările executate pe pietonal. În prezent, se lucrează în zona Consiliului Județean. Edilul susține că investiția va fi finalizată până în luna decembrie a anului următor. “Potrivit ultimei estimări, ne apropiem de 30% din ceea ce avem de executat pe pietonal. Suntem în grafic. Graficul […]

today11 august 2022

0%