Life

Cadouri neinspirate pe care nu ar trebui să le oferi de Crăciun

today29 noiembrie 2022

Fundal

Cu toții iubim Crăciunul, chiar și cele mai ciudate lucruri: centrele comerciale împodobite mult prea devreme, aceeași muzică în fiecare an și bineînțeles petrecerile de familie. Toate acestea vin de obicei cu un schimb de cadouri de Crăciun. Iată o listă cu cele mai proaste cadouri.

1. Ceva folosit

Nu este nimic în neregulă în a oferi un articol de îmbrăcăminte sau un decor vintage sau retro. Cu toate acestea, când acest lucru vine direct din casa ta doar pentru că nu ai vrut să-l arunci, gândește-te de două ori.

2. Articole de fitness, sănătate sau exerciții fizice

Cu excepția cazului în care ai fost de acord în mod expres cu cei dragi, încearcă să eviți să oferi cadouri care transmit mesajul „ai putea arăta mai bine”. Poate fi destul de deprimant și îl face pe destinatarul cadoului să alerge și mai repede la dulciurile de Crăciun.

3. Cadouri nepotrivite în funcție de vârstă

Nu putem învinovăți o mătușă în vârstă sau o bunica care, cu cele mai bune intenții, dăruiește unui adolescent o carte și creioane colorate. Dar tot sunt prezente pe lista de cadouri proaste de Crăciun. Un alt gest nepotrivit este oferirea de jucării pentru câinii sau pisicile copiilor. Poate că ar fi mai bine să le dai niște bani celor dragi, dacă nu știi ce să cumperi adecvat pentru vârsta lor.

4. Ceva pe care ai primit de la altcineva

O da. Acesta este un cadou de Crăciun prost tipic: cineva ți-a dat o lumânare parfumată, un decor lipicios sau un alt bol de care pur și simplu nu ai nevoie. Așadar, te gândești „un cadou mai puțin pe care trebuie să-l cumpăr de Crăciun”. Ei bine, ceea ce se întâmplă frecvent este că oamenii ajung să ofere astfel de cadouri prietenilor și familiei. Deloc frumos.

5. Șosete și lenjerie intimă

Ar putea fi distractiv să iei o pereche de șosete de Crăciun, dar unii oameni aleg în fiecare an șosete plictisitoare și lenjerie de corp. Știm că avem nevoie de ele, dar, spune sincer...nu te-ai plictisit de astfel de cadouri?

6. Produse de îngrijire personală

În timp ce un set de produse de înfrumusețare scump poate fi un cadou frumos, s-ar putea să nu fie atât de frumos când oferi aceleași produse de igienă în fiecare an. Știm că este greu să fii creativ, dar, la un moment dat, cineva poate începe să se întrebe dacă există un mesaj ascuns cu privire la acele cadouri proaste de Crăciun.

7. O imitație a ceva

Fie pentru că nu dorești să cheltuiești prea mulți bani, fie pentru că gândești că mărcile sunt oricum supraevaluate, dacă decizi să cumperi o imitație, poate fi dezamăgitor. Dacă nu îți poți permite originalul, cel mai bine este să oferi ceva accesibil, dar mult mai semnificativ.

8. Orice pentru treburile casnice

Poate mama ta se plânge constant că aspiratorul ei nu este suficient de bun sau că ar vrea un cuptor cu microunde nou. Dar reține: acestea sunt lucruri pentru casă, nu pentru mama ta.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Taylor Swift deține în continuare locul 1 în topurile muzicale, deși piesele de Crăciun au început să intre în Top 10

„Crăciunul” lui Michael Bublé revine în top 10 al Billboard 200. Top 10 albume Billboard rămâne în mare parte neschimbat în această săptămână, cu „Midnights” de Taylor Swift în fruntea grupului. Albumul a petrecut patru săptămâni neconsecutive pe locul 1, cu echivalentul a 177.000 de vânzări de albume în SUA, constând din 156 de milioane de streamuri și 57.000 de copii vândute, potrivit Luminate. Odată cu începerea sezonului sărbătorilor, multe […]

today29 noiembrie 2022

0%