Life

Cadouri pe care nu ar trebui să le oferi niciodată

today16 martie 2022

Fundal

Întotdeauna te simți mai bine când dăruiești decât când primești, dar nimic nu e mai rău decât să vezi pe cineva care deschide un cadou și se preface că-i place. Evită cele mai urâte cadouri din toate timpurile, noi te vom ajuta.

Lucruri pe care nu ar trebui să le dăruiești nimănui

Echipament pentru exerciții fizice. Cu toții avem cel puțin o prietenă care este obsedată de fitness, dar nu vrei să riști să insinuezi neintenționat că trebuie să piardă în greutate.

Animale de companie. Nu dărui niciodată cuiva un animal de care s-ar putea să nu poată avea grijă, mai ales ceva înfricoșător precum o șopârlă.

Rochie. Nu, nu cumpăra o rochie dacă nu-i cunoști mărimea sau gusturile. Nu vrei să-i vezi fața când observă că ai cumpărat o rochie mărimea 10 și poartă un 6.

Cuţit. Un nou set de tacâmuri ar putea fi un cadou cu adevărat util pentru un bucătar începător sau pentru cineva care s-a mutat în noua casă. Dar nu oferi doar un cuțit mare. E înfiorător!

Pulover urat. Ele pot fi ironice și distractive pentru petreceri, dar pot fi și cadouri oribile la zile de naștere.

Lenjerie. Dacă îi oferi partenerului este romantic. Dar, dacă îi dăruiești mamei, bunicii sau nepoatei, e ciudat.

Vopsea de par. Pare o insinuare. Nu poți spune cuiva că trebuie să-și retușeze rădăcinile, deci, nu este un cadou reușit.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Tu ai plăti 5.964 de dolari pe un burger?

A face un burger atât de scump a fost de fapt o provocare, spune creatorul său. Restaurantul Robbert Jan de Veen a fost inspirat ironic de cei nevoiași pentru a crea cel mai scump burger din istorie. „M-am simțit prost văzând suferințele maselor și situația tristă a industriei restaurantelor”, a declarat proprietarul restaurantului olandez De Daltons pentru publicația The National din Abu Dhabi, a informat Esquire Middle East. „Prin urmare, […]

today16 martie 2022

0%