Administrație

Cadrele medicale din spitalele județului Călărași au fost premiate la Medfest

today22 iunie 2023

Fundal

Peste 500 de cadre medicale și angajați din sistemul medical au fost prezenți la simpozionul „MedFest”. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță împreună cu administratorul public al județului, Bogdan Mihai au organizat la Călărași cel mai mare eveniment de comunicare medicală. A fost prezent și ministrul sănătății, ALEXANDRU RAFILA, rectorul Universității “Carol Davila”, profesor doctor Viorel Jinga, Dr. Florin Zamfir, profesor universitar doctor Cătălina Poiana, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” și alte personalități din lumea medicală.

Președintele CJ, Vasile Iliuță a purtat discuții cu ministrul Alexandru Rafila, privind o extensie a Facultății de Asistență Medicală, la Călărași, o propunere ce va fi realizabilă în viitorul apropiat. În cadrul simpozionului au fost acordate premii cadrelor medicale și personalului auxiliar din spitalele județului nostru. Vor urma mai multe sesiuni de training la care vor participa angajații din cele trei spitale coordonate de Consiliul Județean Călărași.

„Evenimentul MedFest a fost dedicat profesioniștilor din sănătate și m-am bucurat să-i văd că sunt deschiși la astfel de evenimente. Avem multe de făcut pe mai departe iar entuziasmul și energia pe care am primit-o în această zi este fix ceea ce aveam nevoie ca noi să continuăm! Mulțumim tuturor, colaboratori, parteneri care sunteți parte din povestea noastră.” a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Top 4 zodii gurmande

Ce fel de mâncare îți place? Gura ta tânjește după mâncarea picantă? Sau ești doar un consumator obișnuit și mănânci pentru a-ți potoli stomacul. Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului gândindu-te la mâncarea condimentată, atunci bine ai venit în lumea nebună a consumatorilor de mâncare picantă și fierbinte. Berbec: Mâncarea este un elixir pentru ei! Berbecul este un mare gurmand, încât nu se sfiește să încerce diferite […]

today22 iunie 2023

0%