Administrație

Călărășenii care hrănesc animalele fără stăpân pot fi sancționați

today31 ianuarie 2023

Fundal

Călărășenii care hrănesc animalele fără stăpân pot fi sancționați. Amenzile se situează între 500 și 1000 lei. În conformitate cu HCL 125/2022 și HCL 102/2017, primăria Călărași informează că este interzis: hrănirea animalelor și păsărilor fără stăpân pe domeniul public care pot crea un disconfort ridicat celorlalți cetățeni, creșterea animalelor și păsărilor fără stăpân în spații de folosință comună sau în jurul blocurilor de locuință, capturarea porumbeilor domestici sau sălbatici de pe domeniul public pentru prevenirea bolilor transmisibile la om.

Totodată primăria informează cetățenii că au obligația de a respecta normele generale de igiena și întreținerea spațiilor comune.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Prel. Bucureşti

Traficul rutier va fi restricționat pe strada Prel. Bucureşti, tronsonul cuprins între Prel. Luceafărului (Siderca) - str. Nufărului, sensul de intrare în oraș, având în vedere lucrările ce se desfăşoară în cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local str. Bucureşti – Prel. Bucureşti”. De asemenea, stația de autobuz din vecinătatea bisericii Sf. Nicolae - Mircea Vodă va fi […]

today31 ianuarie 2023

0%