Actual

Călărășenii de pe o stradă din Călărași au rămas fără apă potabilă în această dimineață

today8 mai 2023

Fundal

În această dimineață a fost sistată furnizarea apei potabile în municipiul Călărași, anunță Ecoaqua. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă pe str. Nicolae Bălcescu, la o conductă P.E. 90mm în data de 08.05.2023, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între str. Sloboziei-Aleea Gării-str. Călugăreni.

Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. Timpul estimat de remediere a avariei este de 2 ore.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Peste 300 de tineri din Tulcea, Galați, Ialomița, Ilfov și Călărași au participat în cadrul turneului de fotbal “Călărași CUP”

Peste 300 de tineri fotbaliști din județele Tulcea, Galați, Ialomița, Ilfov și Călărași au luat parte la două zile de competiții sportive intense în cadrul turneului de fotbal “Călărași CUP”. Evenimentul, organizat pe terenul Ion Comșa din Călărași, a fost susținut de Ecoaqua Călărași și a avut un mare succes, potrivit canalsud.ro. Premiile au fost oferite de Ecoaqua Călărași, iar cel mai bun portar, golgheterul și cel mai bun jucător […]

today8 mai 2023

0%