Administrație

Călărășenii de pe o stradă din municipiu au rămas fără apă potabilă în această dimineață

today15 iulie 2022

Fundal

Călărășenii de pe o stradă din municipiul Călărași au rămas fără apă potabilă în această dimineață. Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă astăzi, la o conductă pe str. Florilor adiacent cu str. Sulfinei, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona blocurilor “I”.

Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil, au transmis reprezentanții societății de furnizare a apei. Timpul estimat pentru remedierea avariei este de aproximativ 4h.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călăraşi va efectua tratamente de combatere a căpușelor și țânțarilor

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă că în perioada 20 - 23 iulie 2022 va efectua, pe domeniul public al municipiului Călărași, următoarele tratamente: Dezinsecție terestră combatere căpușe; Dezinsecție terestră combatere țânțari; Tratamente avio de combatere a țânțarilor adulți; Tratamente avio de combatere a larvelor de țânțari; Tratamentele avio se vor efectua în intervalul orar 06:00 - 11:00 iar cel terestru în intervalul orar 21:00 - 05:00, în funcție de condițiile atmosferice […]

today15 iulie 2022

0%