Actual

Călărășenii sunt invitați să lanseze Lampionul dorințelor împlinite!

today23 octombrie 2023

Fundal

Pe 28 octombrie, la ora 20:00, pe brațul Borcea are loc un eveniment memorabil: Lampionul dorințelor împlinite!

Pentru prima datā, luciul apei va fi luminat de zeci de lampioane! „Lampionul dorințelor împlinite” este un eveniment ce are loc în cadrul Festivalul dovleacului organizat de cātre Biblioteca Județeană Călărași, cu sprijinul Consiliul Judetean Calarasi! Pe apā se vor lansa doar lampioanele biodegradabile ce se vor pune la dispozitie în cadrul festivalului, cu titlu GRATUIT! Lansarea oricāror alte lampioane este strict interzisā!

Kit-urile de lampioane se vor putea ridica începând cu ora 19:00, de la standul special amenajat din cadrul festivalului! Lampioanele se vor lansa pe apā, începând cu ora 20:00, sub îndrumarea personalului instruit în acest sens, este mesajul transmis de reprezentanții bibliotecii.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Membrii Legio Phoenix MC au închis sezonul 2023

Sâmbătă, 21 octombrie, membrii Legio Phoenix MC au închis sezonul 2023 într-o atmosferă dominată de mulți cai putere, la Ivănești. În urma succesului festivalului Danubius MotorFest, autoritățile județene au ținut să poarte un dialog cu reprezentații clubului Legio Phoenix MC pentru o posibilă organizare a celei de-a doua ediții. După o scurtă plimbare cu bijuteriile pe două roți, motocicliștii au făcut o oprire la Ivănești, acolo unde, pentru câteva minute, […]

today23 octombrie 2023

0%