Administrație

Călărășenii sunt invitați să vină cu propuneri pentru realizarea Planului Urbanistic General al municipiului

today14 decembrie 2022

Fundal

Primăria Municipiului Călăraşi a demarat, încă din 2019, procedura de elaborare, avizare şi aprobare a Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Călăraşi, între anii 2019 şi 2020 fiind elaborate studiile de fundamentare. Acest document are o importanţă deosebită, având în vedere faptul că stabileşte strategia de dezvoltare pentru municipiu în următorii 10 ani.

În procedura de avizare şi aprobare a PUG, un rol important îl are consultarea publicului, al cărui punct de vedere este esenţial pentru realizarea unei documentaţii de urbanism care să acopere tot spectrul de probleme cu care se confruntă localitatea şi care să vină în sprijinul acestuia.

De aceea, călărășenii sunt invitați să acceseze site-ul Primăriei Municipiului Călăraşi (www.primariacalarasi.ro), Secţiunea ”𝐃𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄 𝐈𝐍𝐒𝐓𝐈𝐓𝐔𝐓̧𝐈𝐄 ► 𝐃𝐈𝐑𝐄𝐂𝐓̧𝐈𝐈𝐋𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀̆𝐑𝐈𝐄𝐈 ► 𝐃𝐈𝐑𝐄𝐂𝐓̧𝐈𝐀 𝐔𝐑𝐁𝐀𝐍𝐈𝐒𝐌 ► 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐔𝐑𝐁𝐀𝐍𝐈𝐒𝐓𝐈𝐂 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐋, secţiunile ”𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐒𝐂𝐑𝐈𝐒𝐀̆ 𝟐𝟎𝟐𝟐” şi ”𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐃𝐄𝐒𝐄𝐍𝐀𝐓𝐀̆ 𝟐𝟎𝟐𝟐”.

Observaţiile şi propunerile pot fi depuse atât în format fizic, la registratura Primăriei Municipiului Călăraşi, din strada Bucureşti, nr. 140A, cât şi online pe adresa 𝐩𝐮𝐠𝟐𝟎𝟐𝟑@𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚𝐜𝐚𝐥𝐚𝐫𝐚𝐬𝐢.𝐫𝐨

Vrem să vă facem cunoscut pe această cale că aşteptăm cu interes observaţiile şi propunerile dumneavoastră pentru ca împreună să putem supune aprobării Consiliului Local o documentaţie care să permită în timp evoluţia pozitivă a municipiului nostru.”, este mesajul transmis de primăria Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Elon Musk confirmă că a instalat paturi pentru angajații de la Twitter

Elon Musk și-a apărat decizia de a instala dormitoare la sediul Twitter din San Francisco, după ce un post de radio local a raportat că inspectoratul de clădiri al orașului a lansat o anchetă în acest caz. Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a declarat pentru Insider că investighează rapoartele conform cărora Twitter a transformat mai multe camere de birou în dormitoare pentru angajați după ce a fost […]

today13 decembrie 2022

0%