Administrație

Călărașiul va fi pus pe harta de ciclism

today19 decembrie 2022

Fundal

Federaţia Română de Ciclism intenţionează să includă, pe harta Turului României, competiţie programată, anul viitor, în perioada 4-10 septembrie, şi municipiul Călăraşi care ar urma să găzduiască un Finish de Etapă.

„În acest sens, am avut astăzi o primă discuţie cu preşedintele Federaţiei, Alexandru Ciocan, urmând ca în perioada viitoare să punem la punct şi detaliile acestui parteneriat. Ajuns la cea de-a 56-a ediţie, Turul României a adunat la start în acest an un număr record de 2000 de copii, ceea ce confirmă gradul mare de popularitate de care se bucură bicicleta în rândul tinerilor.”, a declarat primarul Marius Dulce.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Spectacolul ce trebuia susținut de Tudor Gheorghe la Călărași a fost anulat

Spectacolul ce trebuia susținut de Tudor Gheorghe la Călărași a fost anulat. Acesta ar fi trebuit să se desfășoare ieri, în Sala Barbu Știrbei, dar se pare că artistul nu s-a simțit bine. „Cu părere de rău, din motive de sănătate ale maestrului Tudor Gheorghe, concertul din această seară nu poate fi susținut. Contravaloarea biletelor achitate va fi restituită.”, este mesajul postat pe pagina Centrului Județean de Cultură și Creație […]

today19 decembrie 2022

0%