Life

Cameron Diaz spune că a fost folosită pentru traficul de substanțe ilegale în Maroc

today12 iulie 2022

Fundal

Actrița americană, Cameron Diaz a spus că, la începutul carierei ei, a fost „folosită” fără știrea ei să facă contrabandă cu droguri în Maroc, cu doar câteva săptămâni înainte de a-și obține rolul care i-a schimbat viața „The Mask”.

Eram un catâr care transporta droguri în Maroc”, a spus Diaz într-un podcast publicat de ziarul britanic Mail Online. În cadrul aceluiași podcast, actrița în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că i s-a dat o „valiză încuiată” cu droguri în anii nouăzeci pe care să o ia cu ea într-o călătorie de la Paris în Maroc.

În timp ce ea aspira la acea vreme să devină model, Diaz nu știa că valiza pe care o purta conținea substanțe ilegale. Actrița a spus că i s-a spus mai degrabă că valiza conține ținute pentru un job de model. Abia când a ajuns la graniță și-a dat seama că a fost folosită pentru traficul de substanțe, a susținut ea.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Carlos Santana și-a amânat șase concerte

Chitaristul veteran Carlos Santana, care a leșinat pe scenă în timpul unui concert din Michigan la începutul acestei săptămâni și a fost transportat de urgență la spital, a amânat următoarele șase spectacole din turneul său „Miraculous Supernatural 2022” cu Earth, Wind & Fire. Amânările au fost făcute „din precauție pentru sănătatea artistului”, a declarat vineri seară managerul său, Michael Vrionis de la Universal Tone Management. Anunțul adaugă că toate spectacolele […]

today12 iulie 2022

0%