Life

Camila Cabello preia controlul: cum depășește artista anxietatea

today6 mai 2022

Fundal

În calitate de cântăreață care și-a făcut lansarea într-o emisiune de televiziune – versiunea americană de scurtă durată a „The X Factor” – ea este în centrul atenției de aproape un deceniu. Și chiar dacă faima ar fi fost un obiectiv, cariera depășește notorietatea, iar familia, sau „Familia”, așa cum este numit cel de-al treilea album al ei de studio, este pe primul loc.

Toți oamenii pe care îi așezi pe un piedestal au crize nervoase”, spune Cabello, fără îndoială. „Este doar condiția umană.”

În ceea ce privește viața ei, în acest moment, încrederea este cheia. Așa că nu este surprinzător că ea a acordat importanță faptului că este decisivă. Lăsând în urmă restricțiile muzicale din trecutul ei, ea are antecedentele pentru a-și permite astfel de libertăți – hiturile lui Cabello includ „Havana” din 2017, care a fost difuzată în S.U.A. de aproape 41 de milioane de ori, și „Señorita” din 2019 (cu fostul ei, superstarul Shawn Mendes), cu 39 de milioane de streamuri, conform companiei de analiză de divertisment Luminate.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Un japonez s-a căsătorit cu un personaj fictiv

Akihiko Kondo este căsătorit cu Hatsune Miku, o cântăreață pop sintetizată pe computer, care a făcut turnee cu Lady Gaga și a jucat în jocuri video. Un bărbat japonez care s-a căsătorit cu o cântăreață de hologramă în 2018 acum speră să crească gradul de conștientizare pentru „fictosexuali” - cineva care este atras sexual de personaje fictive. Potrivit New York Times, acum, la patru ani de la căsnicia sa cu […]

today6 mai 2022

0%