Life

Camila Cabello și Hans Zimmer își unesc forțele pentru noua melodie a serialului „Frozen Planet II”

today23 august 2022

Fundal

Cântăreața și compozitorul Camila Cabello și compozitorul câștigător de Oscar Hans Zimmer și-au unit forțele pentru a scrie o nouă melodie pentru „Frozen Planet II”. Noua piesă va fi prezentată în trailerul de debut pentru foarte așteptatul serial povestit de David Attenborough.

O continuare a seriei din 2011, „Frozen Planet II” este o călătorie de șase episoade prin regiunile înghețate ale Pământului, inclusiv polii nord și sud, produsă de Unitatea de istorie naturală a BBC Studios. Colaborarea la „Take Me Back Home” marchează prima dată când a fost scrisă o nouă melodie pentru a susține o emisiune de istorie naturală BBC One.

BBC Radio 1 va debuta la nivel global „Take Me Back Home” în emisiunea Greg James pe 26 august, cu puțin ajutor din partea lui Cabello și Zimmer înainte de debutul trailerului „Frozen Planet II” la ora 12:00. UK BST în aceeași zi pe conturile BBC Earth și BBC Studios Facebook, Instagram, TikTok și YouTube. Se va lansa și pe conturile de socializare ale lui Cabello, pentru milioanele ei de urmăritori.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară pe 25 august

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă ordinară, joi, 25 august 2022, ora 16:30, în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: 📍 Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului local Călăraşi în cadrul comisiilor de evaluare a probei de interviu pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat […]

today23 august 2022

0%