Administrație

Campanie de evaluare a sănătății în județul Călărași

today30 august 2023

Fundal

Consilierii județeni au votat în unanimitate proiectul privind – „Campania de evaluare a sănătății în județul Călărași”.

Indiferent de culoarea politică, consilierii județeni au înțeles că lucrurile trebuie făcute într-un mod proactiv și că sănătatea este o prioritate pentru noi toți.

Proiectul ”Campania de evaluare a sănătății” a fost inițiat de președintele CJ, Vasile Iliuta și administratorul public, Bogdan Mihai în colaborare cu o întreagă echipă de specialiști.

Prin această campanie a sănătății se vor oferi servicii medicale oamenilor care nu au acces la sistemul sanitar din motive economice sau pur și simplu nu ajung la un spital dar și pentru a educa populația cu privire la sănătate.

„Împreună cu echipa care s-a strâns în jurul acestei idei, am gândit un concept prin care un camion ce va conține echipamente specializate pentru o evaluare generală va trece, în decurs de un an de zile, prin fiecare localitate din județul Călărași unde îi va evalua pe cei la care nu s-a gândit nimeni, decât foarte târziu. De asemenea vor fi realizate și sesiuni de informare cu privire la modul în care sănătatea trebuie păstrată. O acțiune gândită ca o platformă pentru sănătate, în care pe lângă voluntarii din spitale îi invităm pe toți cei care vor dori să participe, pentru că vom derula extrem de multe activități” – a declarat administratorul public al județului, Bogdan Mihai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cei mai buni soți în funcție de zodie

Unii bărbați sunt pur și simplu visători. Capacitatea lor de a-și face partenerul să se simtă iubit și îngrijit este cu adevărat admirabilă. Sunt răbdători, empatici și înțelegători. Cu toată sinceritatea, sunt perfecți pentru căsătorie! Rac Racii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor hrănitoare și grijulii. Ei sunt adesea orientați spre familie și prețuiesc viața casnică. Ca soți, ei sunt de obicei parteneri de sprijin și loiali, care acordă prioritate bunăstării […]

today30 august 2023

0%