Life

Când membrii regali greșesc în public

today29 iulie 2022

Fundal

Cu tot echilibrul lor, grația și aparițiile publice fără întreruperi, chiar și membrii regali sunt predispuși să sufere incidente în public! Indiferent cât de bine sunt pregătiți, se pot întâmpla accidentări – fie că se luptă cu vremea nefavorabilă sau cu defecțiuni ale garderobei.

Ducesa de Sussex

În timpul turneului său regal din Australia din 2018, Meghan Markle și-a făcut sosirea mult așteptată în Tonga alături de Prințul Harry. Ducesa arăta superb în timp ce debarca din avion. Dar unii fani cu ochi de vultur au observat că a făcut o mică greșeală cu ținuta ei, lăsând din greșeală eticheta de retur pe rochie. Eticheta putea fi atârnând chiar sub tiv.

Printesa Diana

 

Prințesa Diana a căzut pe scările avionului în 1991, în timpul unei vizite în Pakistan. După ce a alunecat și a apucat balustrada pentru a se stabiliza, ziua proastă a Dianei s-a înrăutățit când zborul ei a fost întârziat cu o oră din cauza unei furtuni de ploaie. Vremea a făcut ravagii și cu fusta ei, așa că a fost bucuroasă să se urce în sfârșit la bordul avionului.

Ducesa de Cambridge

Se întâmplă greșeli! Kate a zâmbit în timp ce încerca să-și scoată călcâiul dintr-un grătar în timp ce vizita Mons Barracks Aldershot la Parada de Ziua Sf. Patrick din 2013. Ținându-l de mână pe Prințul William pentru sprijin, ducesa și-a putut elibera rapid pantoful înainte de a continua vizita oficială.

Regina

Regina ar putea fi obișnuită să accepte buchete de flori, dar s-a străduit să păstreze controlul asupra acestui aranjament! Majestatea Sa a căutat un buchet în timp ce marca cea de-a 150-a aniversare a Eton Combined Cadet Force la Eton College în 2010. Fără îndoială, unul dintre consilierii ei s-a grăbit să recupereze florile în numele ei.

Prințesa moștenitoare Maria a Danemarcei

Tocurile pot fi atât de complicate! Prințesa Moștenitoare Maria a Danemarcei și-a pierdut pantoful în timp ce vizita mormântul președintelui John F Kennedy lângă Monumentul Washington de la Cimitirul Național Arlington. Prințesa, care era însoțită de soțul ei, Prințul Moștenitor Frederik, și-a dat seama de greșeala ei doar câteva clipe mai târziu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Se reabilitează strada Bărăganului

Primăria Călărași a demarat, încă de la sfârşitul lunii aprilie, lucrările de reabilitare a străzii Bărăganului, zona de blocuri 10 Nivele. Pe tronsonul cuprins între strada Borcea şi strada Ştirbei Vodă se execută lucrări de întreţinere a carosabilului dar şi a trotuarelor urmând a se amenaja şi parcări de reşedinţă. Potrivit contractului, lucrările se vor finaliza la sfârşitul lunii septembrie, cu o perioadă de garanţie de 36 de luni de […]

today28 iulie 2022

0%