Life

Cântăreața Kelly Clarkson își va schimba numele

today23 februarie 2022

Fundal

Cântăreața Kelly Clarkson și-a depus documentele pentru a-și schimba numele în Kelly Brianne, potrivit Us Weekly. Schimbarea vine după divorțul doamnei Clarkson de managerul muzical Brandon Blackstock.

Kelly Clarkson a scris în documente instanței că folosește prenumele și al doilea nume pentru că, spune ea, „noul meu nume reflectă mai pe deplin cine sunt”, conform dosarului.

Clarkson și Blackstock au divorțat în 2020, după ce au fost căsătoriți timp de aproape șapte ani. Cuplul s-a cunoscut prin intermediul tatălui domnului Blackstock, Narvel, care este managerul lui Kelly.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

16 români au trecut în următoarea etapă a concursului european de astronauți

16 candidați din România, nouă femei și șapte bărbați, au trecut în următoarea etapă din procesul Agenției Spațiale Europene de recrutare de astronauți, numită 2-1. Aceștia au fost selectați dintr-un total de 254 de înscrieri din România, 55 de femei și 199 de bărbați, dintr-un total de 22 523 de înscrieri valide primite din toate Statele Membre și Cooperante ESA. După o etapă extensivă de screening, cei 16 candidați români […]

today23 februarie 2022

0%