Life

Cardi B a donat 100.000 de dolari fostei ei școli din Bronx

today16 septembrie 2022

Fundal

Cardi B s-a întors la fosta ei școală gimnaziale, Alexander Macomb din Morris Heights din Bronx, pentru a dona 100.000 de dolari. Acolo, ea s-a întâlnit și cu elevii, vorbindu-le despre importanța educației și a muncii grele și despre rolul fundamental pe care l-a jucat școala gimnazială în viața ei. Într-un clip al discursului pe care l-a ținut postat online, Cardi spune: „Această școală înseamnă mult pentru mine, mai mult decât orice școală la care am fost vreodată. Deciziile pe care le iei acum sunt esențiale.” Câștigătoarea Grammy s-a alăturat cu această ocazie și cancelarilor școlilor din New York City, David C. Banks, și K. Bain, fondatorul și directorul executiv al Community Capacity Development, o organizație nonprofit de justiție socială.

Cardi a distribuit mai târziu două videoclipuri de la vizită pe Instagram. Ea a scris un mesaj lung, împărtășind: „Deci, am încercat să fac asta anul trecut, dar nu am reușit din cauza tuturor regulilor COVID la acea vreme. Această școală gimnazială are un loc foarte special în inima mea!! M-a transformat dintr-o fetiță de 11 ani într-o adolescentă. Copiii din Bronx trebuie să crească rapid să facă față circumstanțelor și mediului nostru. În timp ce unii tineri, cum ar fi în jur de 11-13 ani, încă trăiesc în acea lume Disney, acești copii trebuie să crească repede.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Grădiniță nouă în comuna Grădiștea

Contractul de finanțare pentru proiectul „Construire grădiniță cu program normal, în sat Grădiștea, comuna Grădiștea, județul Călărași” a fost semnat. Aplicația are ca obiectiv îmbunătățirea standardului de viață din mediul rural, prin dezvoltarea infrastructurii educaționale, și este finanțată din Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (Regio), în cadrul Axei prioritare 10 „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”, Prioritatea de investiții 10.1 „Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de […]

today16 septembrie 2022

0%