Life

Cardi B confirmă că va colabora cu Kanye West și Lil Durk pentru noua piesă

today29 iunie 2022

Fundal

După ce a publicat un teaser pentru noul ei single „Hot Shit”, care va fi lansat pe 1 iulie, Cardi B a dezvăluit că va colabora cu Kanye West și Lil Durk.

Artista a împărtășit știrea postând coperta single-ului, care afișează numele tuturor celor trei artiști, pe platformele ei de socializare. Cred că acest disc este de fapt mai vechi decât „WAP”. Este favoritul tuturor.” Ea a dezvăluit că piesa are o durată mai mare de trei minute și a comentat, de asemenea, „Discul este și foarte masculin”. În aceeași conversație, ea i-a umplut pe Ye și pe Lil Durk cu dragoste, afirmând că versurile lor sunt excelente.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările pe strada Rahova, terminate în proporție de 70%

Lucrările de reparaţii ce se execută pe strada Rahova (în lungime de circa 1850 de metri), s-au realizat în proporţie de 70%. „După ce s-a turnat beton pe carosabil pentru uniformizarea suprafeţei, acum se lucrează la aplicarea primului strat de asfalt. Așa cum am mai spus, în fiecare an intenționăm să terminăm câte o stradă. Am reabilitat Plevna, acum Rahova, urmează Viitor. Estimăm ca până la finele primei săptămâni din […]

today29 iunie 2022

0%