Life

Cardi B va fi invitată în serialul animat Baby Shark, alături de Offset și fiica lor Kulture

today25 martie 2022

Fundal

În timp ce fanii încă așteaptă cel de-al doilea album de studio al lui Cardi B, aceștia vor avea șansa să o vadă într-o lumină cu totul nouă: prin lumea animației.

Nickelodeon a anunțat că artista în vârstă de 29 de ani va fi invitată în serialul animat Baby Shark, alături de soțul ei, Offset, în vârstă de 30 de ani, și de fiica lor, Kulture, în vârstă de 3 ani.

Rapper-ul va interpreta vocea lui „Sharki B”, în timp ce Offset va fi vocea „Offshark”, iar Kulture va da voce lui Kulture Shark în noul episod The Seaweed Sway, care va fi difuzat începând de vineri, 15 aprilie, pe Nickelodeon.

Episodul special îi va urmări pe Baby Shark (cu vocea lui Kimiko Glenn) și pe William (cu vocea lui Luke Youngblood), care o întâlnesc pe Sharki B, „și încearcă să învețe nebunia dansului creată de ea”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Wifi-ul va ajunge pe Lună în doar doi ani

STARTUP Aquarian Space are în plan să aducă WiFi pe Lună în mai puțin de doi ani. Compania tocmai a primit o finanțare de 650.000 de dolari pentru a furniza internet de mare viteză pe Lună și poate chiar pe Marte. Finanțarea a venit de la Draper Associates din California – aceiași capitaliști de risc care au investit pentru prima dată în SpaceX, potrivit Inverse. Aquarian Space speră să implementeze […]

today25 martie 2022

0%