Life

Care este vârsta la care ești considerat prea bătrân pentru cluburile de noapte

today20 ianuarie 2023

Fundal

Un sondaj citat de „Mixmag‟ spune că există o anumită limită dacă vrei să experimentezi viața de noapte. În caz contrar, poți să fii perceput precum „o persoană prea în vârstă‟. 

Când scade dorința de a ieși în cluburile de noapte 

Potrivit sondajului, realizat de către compania „Currys PC World‟ pe 5000 de adulți din Marea Britanie, vârsta de 31 de ani reprezintă momentul când cele mai multe persoane aleg să se distreze în locuri „mai liniștite‟. Asta înseamnă că începând cu vârsta de 31 de ani, dorința de a ieși în cluburile și puburile de noapte scade. 

Aproape jumătate dintre respondenți au spus că preferă, mai degrabă, să stea în timpul liber acasă, indiferent de vreme, în timp ce cheltuielile au reprezentat un alt motiv pentru care fac această alegere. 

37 de ani, vârsta cheie? 

Aparent, odată ce ai împlinit vârsta de 37 de ani, ești considerat „prea bătrân‟ pentru o noapte petrecută în cluburile de noapte. De altfel, 37% dintre respondenți au spus că este „tragic să vezi persoane de 40 și 50 de ani că se distrează alături de oameni de 20 de ani‟. 

Rezultatele au arătat că începând cu vârsta de 37 de ani, 14% dintre respondenți preferă să stea în timpul liber acasă, urmărind oameni pe Facebook, iar 37% dintre respondenți au precizat că, pur și simplu, le place să folosească rețelele de socializare. În timp ce jumătate dintre cei 5000 de participanți au descris „noaptea ideală‟ ca fiind cea în care se uită la televizor.

Tehnologia ne influențează alegerile 

Matt Walburn, de la Currys PC World, a spus pentru „Mixmag‟: „Vine un moment în care apreciem confortul casei noastre mai mult decât viața socială agitată. Deseori, poate fi un obstacol să fii activ noaptea‟. „Acum este aproape imposibil să te plictisești acasă, cu tehnologie de înaltă calitate, cum ar fi televizorul 4K, care îmbunătățește atât de mult experiența, încât depășește dorința de a fi în aer liber‟, a completat specialistul în tehnologie. 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Gerard Piqué

Ei bine, aceasta nu este o răsfăț dulce. Shakira și-a dat seama că Gerard Piqué o înșela atunci când a observat că borcanul cu gemul ei preferat a dispărut. Cântăreața „Hips Don’t Lie” s-a întors acasă din călătorie și a devenit suspicioasă cu privire la dispariția borcanelor de gem, deoarece fotbalistul și copiii lor urăsc dulceața, potrivit ShowNews Today. Shakira a părut să facă aluzie la această întorsătură amară a […]

today20 ianuarie 2023

0%