Life

Carlos Santana este foarte bine după prăbușirea pe scenă, a spus soția sa

today8 iulie 2022

Fundal

Cindy Blackman Santana a spus că soțul ei, Carlos „este foarte bine” după ce a leșinat pe scenă în timpul unui concert la începutul acestei săptămâni.

Chitaristul veteran cânta marți seară la Pine Knob Music Theatre din Detroit, când s-a prăbușit în mijlocul cântecului din cauza epuizării termice și a deshidratării, a explicat reprezentantul său. El a fost imediat tratat de personalul medical și le-a făcut cu mâna fanilor în timp ce a fost scos în afara scenii și dus la un spital din apropiere.

“Buna tuturor! Eu și Carlos vă mulțumim foarte mult pentru rugăciunile, dragostea și grija voastră pentru el!”, a scris ea într-o postare pe Facebook. „Vă rog să știți că se odihnește și se descurcă foarte bine! A fost diagnosticat cu epuizare de la căldură și deshidratare… pe scenă erau 100 de grade și 114 sub lumini, așa că, împreună cu apa insuficientă, a cauzat problema. El va fi la fel de bun în curând! Vă mulțumim din nou și vă iubim! Cindy și Carlos”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași vrea credit pentru refinanțarea unui împrumut

Consilierii locali au aprobat, în ședința de ieri, 7 iulie a.c., proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării și garantării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 38.756.227,26 de lei. Această contractare este necesară pentru refinanțarea datoriei publice locale aferentă contractului de credit din data de 3 mai 2019, încheiat cu CEC Bank, în temeiul Hotărârii Consiliului Local nr 134/2018 privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 41.572.000 […]

today8 iulie 2022

0%