Life

Carlos Santana și-a amânat șase concerte

today12 iulie 2022

Fundal

Chitaristul veteran Carlos Santana, care a leșinat pe scenă în timpul unui concert din Michigan la începutul acestei săptămâni și a fost transportat de urgență la spital, a amânat următoarele șase spectacole din turneul său „Miraculous Supernatural 2022” cu Earth, Wind & Fire.

Amânările au fost făcute „din precauție pentru sănătatea artistului”, a declarat vineri seară managerul său, Michael Vrionis de la Universal Tone Management. Anunțul adaugă că toate spectacolele planificate începând cu 23 iulie în Paso Robles, CA până la sfârșitul anului 2022, sunt încă confirmate și vor fi susținute conform programului. Un reprezentant al lui Santana a spus că incidentul de la începutul acestei săptămâni s-a datorat epuizării grave de căldură și deshidratării.

Îmi pare rău să vă informez că trupa Santana a amânat spectacolul din această seară la Ruoff Music Center Noblesville, Indiana. Și, amânăm spectacolul din 9 iulie la Riverbend Music Center din Cincinnati, Ohio; 10 iulie la American Family Insurance Amphitheatre – Summerfest Grounds din Milwaukee, Wisconsin; 12 iulie la Walmart Arkansas Music Pavilion din Rogers, Arkansas; 15 iulie la Dos Equis Pavilion din Dallas, Texas; 16 iulie la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Woodlands, Texas”, a declarat Michael Vrionis, președintele Universal Tone Management. „Doctorii i-au recomandat domnului Santana să se odihnească pentru a se recupera pe deplin.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Trupa BTS va apărea în două emisiuni pe Disney

Două emisiuni cu simboluri pop coreene BTS vor fi urcate pe platformele internaționale de streaming Disney, în urma unui acord de conținut între The Walt Disney Company Asia Pacific și grupul de management Hybe Corporation. „Acesta va fi începutul unei colaborări pe termen lung, în care prezentăm publicului din întreaga lume o gamă largă de conținut Hybe pentru fanii care iubesc muzica și artiștii noștri”, a declarat Park Ji-won, CEO […]

today12 iulie 2022

0%