Life

Casa lui Mariah Carey din Atlanta a fost spartă în timp ce ea era în vacanță

today24 august 2022

Fundal

Vacanța de vară a lui Mariah Carey s-a transformat într-un coșmar după ce casa ei din Atlanta a fost spartă în timp ce ea era plecată din oraș.

În iulie, vedeta pop a vizitat Italia alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, și de gemenii ei, Monroe și Moroccan. Ea a zburat apoi la un conac de 20 de milioane de dolari din Hamptons pentru a se bucura cu familia ei, potrivit Page Six. În acel timp, a raportat Page Six, cealaltă casă a ei a fost spartă. Poliția a confirmat incidentul, dar a adăugat că, deoarece „aceasta este încă o investigație deschisă, informațiile pot fi limitate”. Încă nu se știe ce anume a fost luat din proprietate, dar spargerea a fost raportată la poliție pe 27 iulie.

Postările lui Carey pe Instagram din vacanță, se pare că i-au anunțat pe hoți că proprietatea ei din Georgia era goală. Pe 25 iulie, ea a postat și pe rețelele de socializare pentru a promova compania imobiliară Nest Seekers International, despre care a spus că a ajutat-o ​​să găsească o proprietate de închiriat în Hamptons.

Potrivit Page Six, Carey și-a achiziționat conacul din Atlanta în noiembrie 2021 pentru 5,65 milioane de dolari. Potrivit Dirt, casa de aproape 13.000 de metri pătrați din Southern Colonial este situată pe 4,2 acri în cartierul de lux Sandy Springs, o suburbie din Atlanta. Proprietatea are nouă dormitoare, 13 băi, o bucătărie imensă, o sală de sport, un cinematograf și „acri de marmură albă”. În exterior, proprietatea are, de asemenea, o piscină și o casă de piscină mărginită de păduri, un apartament pentru oaspeți, un loc de joacă pentru copii și, într-o notă adevărată aprobată de Carey, o alee „în formă vagă de inimă”, conform lui Dirt. Conacul a fost închiriat anterior de Dwayne „The Rock” Johnson care, subliniază Dirt, a scos din pământ porțile din fier forjat ale casei în 2020, după ce o întrerupere a curentului l-a lăsat blocat în interiorul proprietății.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

O piesă a lui Janet Jackson a defectat mai multe laptopuri vechi, dezvăluie un inginer Microsoft

Inginerul șef de software Microsoft, Raymond Chen, explică de ce cele mai importante piese ale lui Jackson strică anumite hard disk-uri ale computerelor. O parte neprevăzută a piesei "Rhythm Nation"? S-a dovedit că videoclipul muzical clasic al lui Janet Jackson blochează anumite laptop-uri mai vechi, spune inginerul șef de software al Microsoft, Raymond Chen, într-o postare pe blogul companiei. Totul se datorează unei frecvențe specifice prezentate în „Rhythm Nation” care […]

today24 august 2022

0%