Administrație

Casieriile Ecoaqua sunt închise în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie

today29 noiembrie 2022

Fundal

Ecoaqua Călărași informează că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, casieriile și celelalte puncte de interfață cu clienții nu vor avea program cu publicul. Facturile pot fi achitate și prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint, Un Doi Centru de plăți, la stațiile de Plată SelfPay.

➡️ Prin Internet Banking – aplicațiile 𝑩𝑪𝑹 𝑮𝒆𝒐𝒓𝒈𝒆 𝑹𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊𝒂, 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐑𝐚𝐢𝐟𝐟𝐞𝐢𝐬𝐞𝐧 𝐁𝐚𝐧𝐤, 𝙈𝙤𝙗𝙞𝙡𝙋𝙖𝙮 𝙒𝙖𝙡𝙡𝙚𝙩, sau prin virament în conturile bancare enumerate mai jos:

RAIFFEISEN BANK 𝐑𝐎𝟒𝟎 𝐑𝐙𝐁𝐑 𝟎𝟎𝟎𝟎 𝟎𝟔𝟎𝟎 𝟏𝟗𝟕𝟐 𝟖𝟐𝟏𝟐

BCR Călărași 𝐑𝐎𝟑𝟐 𝐑𝐍𝐂𝐁 𝟎𝟎𝟗𝟖 𝟎𝟎𝟕𝟖 𝟎𝟖𝟕𝟏 𝟎𝟎𝟎𝟐

CEC BANK 𝐑𝐎𝟓𝟗 𝐂𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐋𝟎𝟏 𝟑𝟎𝐑𝐎 𝐍𝟎𝟒𝟑 𝟏𝟗𝟎𝟔

ALPHA BANK 𝐑𝐎𝟗𝟏 𝐁𝐔𝐂𝐔 𝟐𝟑𝟒𝟏 𝟐𝟏𝟑𝟏 𝟒𝟓𝟎𝟖 𝟗𝐑𝐎𝐍

TREZORERIA CL 𝐑𝐎𝟎𝟔 𝐓𝐑𝐄𝐙 𝟐𝟎𝟏𝟓 𝟎𝟔𝟗𝐗 𝐗𝐗𝟎𝟎 𝟏𝟕𝟗𝟖 (doar pentru instituții publice)

⤵️ Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul ECOAQUA Călărași vă stă la dispoziție la numerele de contact de mai jos :

» ECOAQUA – Sucursala Călăraşi 0242/313.720

» ECOAQUA – Sucursala Olteniţa 0242/510.279

» ECOAQUA – Sucursala Urziceni 0243/254.723

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Elevii sunt invitați să se înscrie la concursul de interpretare şi creaţie literară „Mihai Emiescu”

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Călăraşi vă invită să participaţi la prima ediţie a Concursului de interpretare şi creaţie literară „Mihai Emiescu”, ce se va desfăşura în perioada 25.11.2022 – 13.01.2023. Acest eveniment, organizat cu sprijinul doamnei profesor Stella Anghel , se adresează elevilor din gimnaziile şi liceele municipiului Călăraşi care sunt dornici să-şi probeze inventivitatea în domeniul poeziei, al prozei şi al eseului. Vă invităm să citiţi Regulamentul […]

today29 noiembrie 2022

0%