Life

Cât a câștigat Mariah Carey din piesa „All I Want For Christmas Is You”

today25 noiembrie 2022

Fundal

Cântecul emblematic de Crăciun este unul dintre cântecele de Crăciun preferate ale națiunii și există de mai bine de 28 de ani. Dar câți bani câștigă de fapt melodia în fiecare an? Conform unui studiu realizat de The Economist, vedeta câștigă aproximativ 2,5 milioane de dolari (2,1 milioane de lire sterline) pe an pentru piesă.

Studiul a mai spus că până în 2016, artista a câștigat 60 de milioane de dolari (52 de milioane de lire sterline), ceea ce înseamnă că a câștigat în total 72 de milioane de dolari (65 de milioane de lire sterline). Potrivit Celebritynetworth, Mariah Carey are o avere netă de 340 de milioane de dolari (295 de milioane de lire sterline).

Ea este unul dintre cei mai bine vânduți 15 artiști muzicali din istorie, având peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Ea este a doua artiste feminină cel mai bine vândută din toate timpurile, după Madonna și are mai multe melodii numărul unu decât orice altă femeie din istoria topurilor americane. Dacă nu ar fi suficient, ea a câștigat și cinci premii Grammy, 10 AMA și 15 premii Billboard Music Awards.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, prezent la lansarea noului Program Regional Sud-Muntenia 2021-2027

1,5 miliarde de euro sunt banii europeni disponibili în noul Program Regional Sud-Muntenia 2021-2027, lansat, ieri, la Călărași. În cadrul aceluiași eveniment a avut loc și inaugurarea corpului B al sediului ADR Sud-Muntenia, o clădire modernă care va găzdui nucleul proiectelor de dezvoltare a zonei noastre. „Lansarea noului program reprezintă investiții pentru administrația județeană deja familiarizată cu procedurile POR. Echipa Direcției de Dezvoltare a Consiliului Județean Călărași pregătește deja cereri […]

today25 noiembrie 2022

0%