Life

Cât ar trebui să dureze sărutul perfect? Studiu

today4 septembrie 2023

Fundal

Un studiu arată că sărutul cu un partener poate reduce stresul, îmbunătăți sănătatea fizică și crește intimitatea. Deci, dacă se calculează pe baza duratei, cât timp ar trebui să dureze sărutul?

Într-un studiu efectuat pe 3.566 de persoane din Marea Britanie, cercetătorii au descoperit că șase secunde este durata unui sărut care poate face cu adevărat o legătură cu partenerul. De fapt, pe baza studiilor, ei recomandă să aveți cel puțin un sărut de 6 secunde în fiecare zi.

Consilierul de cuplu Kari Rusnak, MA., LPC., a explicat că fiecare cuplu trebuie să fie cu adevărat conectat, astfel încât să poată trece mai ușor prin conflicte și momente dificile. Conexiunea ajută să privească fiecare partener într-o lumină pozitivă și să se concentreze asupra lucrurilor care sunt lăudabile, mai degrabă decât asupra lucrurilor care distrag atenția. Când legătura este cu adevărat puternică, ești la cheremul sentimentelor pozitive. Este un termen folosit pentru a descrie cuplurile care văd o perspectivă pozitivă în relația lor datorită relației lor puternice.

Sărutul timp de șase secunde se dovedește a fi benefic din multe aspecte. Pe lângă faptul că te simți mai apropiat din punct de vedere fizic și construiește conexiuni, duce și la intimitate, prioritizarea relațiilor și modalități de a te distra. Rusnak sugerează, încercați să vă cronometrați sărutul timp de 6 secunde pentru a înțelege durata acestuia.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

9 celebrități cu obiceiuri neobișnuite de igienă personală

Igiena personală este într-adevăr o chestiune foarte personală. Cu toții avem obiceiurile noastre, dintre care unele sunt înrădăcinate în copilărie. De aceea preferințele noastre pot fi diferite. Cu toate acestea, unele norme sunt rareori puse la îndoială, cum ar fi faptul că toți trebuie să ne spălăm pe dinți de două ori pe zi. Ei bine, s-a dovedit, unele celebrități nu sunt de acord. Aici am adunat câteva dintre variantele […]

today4 septembrie 2023

0%