Life

Cât au investit celebritățile în proprietăți, anul trecut

today12 ianuarie 2023

Fundal

În 2022, celebritățile au investit chiar mai mulți bani în imobiliare decât au făcut-o în 2021. O cântăreață legendară și-a asigurat o casă de vacanță elvețiană, unele vedete și-au pus rădăcini în Los Angeles, iar alte vedete au cumpărat loturi de teren de lux pentru un profit frumos. Mai jos, reflectăm asupra celor mai scumpe tranzacții ale celebrităților din 2022.

Larry Ellison, 173 de milioane de dolari

Pe primul loc se află un miliardar din tehnologie, cofondatorul Oracle Larry Ellison. Pe parcursul verii, mogul de software a investit 173 de milioane de dolari pe un conac de 62.200 de metri pătrați din Palm Beach County, împreună cu o casă de oaspeți cu șapte dormitoare, două căsuțe pe plajă și o casă a managerului – toate conectate printr-un sistem de tunel subteran. Vânzarea este cea mai scumpă tranzacție imobiliară făcută vreodată în Florida. Mai târziu în acea vară, Ellison a scos pe piață proprietatea sa din apropiere, în stil toscan, din Palm Beach, pentru 145 de milioane de dolari.

Evan Spiegel și Miranda Kerr, 145 de milioane de dolari

În august, CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel, și soția sa, modelul Miranda Kerr, au încheiat în cele din urmă afacerea cu un conac în valoare de 120 de milioane de dolari în Holmby Hills. Miliardarul din tehnologie și fostul înger al Victoria’s Secret au plătit încă 25 de milioane de dolari pentru o parcelă de teren învecinată, ridicând prețul proprietății la 145 de milioane de dolari. Vânzarea proprietății, care se află vizavi de faimosul conac Playboy, este una dintre cele mai scumpe înregistrate pentru o casă din California.

Tina Turner, 76 de milioane de dolari

În ianuarie, Tina Turner și soțul ei, directorul muzical german Erwin Bach, au cheltuit 76 de milioane de dolari pe o proprietate din Elveția. Complexul de 5,5 acri are 10 clădiri plus teren privat pe malul apei pe lacul Zurich, o piscină, un iaz și un pârâu privat și o punte pentru bărci. Bach a spus unei publicații locale că intenționează să folosească proprietatea întinsă ca o „retragere de weekend”.

Drake/Robbie Williams, 75 de milioane de dolari

Zvonurile au început la începutul lunii martie, iar înregistrările au confirmat în cele din urmă că rapperul Drake a plătit 75 de milioane de dolari pentru proprietatea de 20 de acri în stil toscan a cântărețului Robbie Williams din Beverly Crest, Los Angeles. Nativul din Toronto a obținut proprietatea (prima sa din LA) cu 10 milioane de dolari mai puțin decât prețul cerut inițial. Spațiul de locuit este de 24.000 de metri pătrați, plus o casă de oaspeți și un garaj pentru 11 mașini.

Kim Kardashian, 70,4 milioane de dolari

În septembrie, Kim Kardashian a plătit actriței de la Yellowstone Barret Swatek și soțului ei, investitorul Adam Weiss, 70,4 milioane de dolari pentru proprietatea lor de pe plajă Malibu, care i-a aparținut anterior lui Cindy Crawford. Kardashian a asigurat vila în stil mediteranean, care are punți cu vedere panoramică la ocean, pentru 29,1 milioane de dolari mai puțin decât prețul cerut inițial.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, 70 de milioane de dolari

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cuplul de la Hollywood, Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, au făcut parte pe listă: duo-ul iubitor de imobiliare a câștigat două locuri în top 10 de anul trecut. Perechea a cumpărat și a vândut mai multe case în 2022, dar proprietatea Carpenteria pe care tocmai au cumpărat luna aceasta pentru 70 de milioane de dolari a fost de departe cel mai scump. Formată din două parcele cu o suprafață totală de 10 acri, proprietatea de lângă ocean găzduiește un conac întins în stil toscan, un mic lac și o mulțime de spațiu de divertisment în aer liber. Vânzarea a marcat cea mai scumpă tranzacție imobiliară înregistrată vreodată în zonă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași marchează Ziua Națională a Culturii

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași invită doritorii vineri, 13 ianuarie, începând cu ora 11.00 la sala Barbu Știrbei, pentru a celebra Ziua Națională a Culturii și 173 de ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu. În foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași puteți vizita expozițiile de pictură "O pânză de gânduri" - autor Anemona Dragomir și "Culorile inocenței" - autor Alessia Andreea Ciuciur. Este pregătit […]

today12 ianuarie 2023

0%