Life

Cât de greu este să fii fratele unei celebrități

today26 ianuarie 2023

Fundal

Rivalitatea între frați este o realitate. Dar ce se întâmplă când fratele tău este unul dintre cei mai faimoși oameni din lume? Ce presiune pune asta asupra ta și cum afectează dinamica fraților?

Desigur, publicului îi place să privească în interiorul vieții private a personalităților, iar viața de familie este adesea de interes. Acum aflăm ce au spus frații unor oameni celebri despre aceștia.

Noah Cyrus, sora lui Miley Cyrus

Sora lui Miley Cyrus, Noah Cyrus, care este și ea o cântăreață, a vorbit recent despre acest subiect. În melodia sa „Young & Sad”, tânăra de 20 de ani cântă: „Sora mea este ca soarele, aducând lumină bună oriunde va merge/ iar eu m-am născut pe norii de ploaie, binecuvântată în umbra ei”.

Explicând versurile menționate mai sus, Cyrus a spus: „Pentru că de aceea toată lumea îmi spune mereu că, indiferent de ce, aveam să fiu în acea umbră. Și mereu am crezut asta și e atât de greu de depășit.

Craig Robinson, fratele lui Michelle Obama

 

Craig Robinson este vicepreședintele pentru dezvoltarea jucătorilor și organizației pentru echipa profesionistă de baschet, New York Knicks. Se întâmplă să fie și fratele fostei Prime Doamne, Michelle Obama.

Robinson rămâne o persoană importantă în viața surorii sale și apare foarte des în memoriile sale, Becoming. În 2018, Robinson a vorbit despre cât de mult îl susține familia în carieră, într-un interviu pentru The Undefeated.

Întotdeauna mi-au susținut foarte mult în ceea ce am făcut”, a spus Robinson despre sora și cumnatul său. „Ei sunt întotdeauna acolo ca o fundație de bază. Ne susținem între noi. Cunatul meu, Barack, fostul presedinte, este un mare fan de baschet. Probabil este cel mai incantat de noua mea functie. Sora mea este fericita ca eu sunt fericit.”

Dannii Minogue, sora lui Kylie Minogue

În autobiografia sa My Story, The News of the World, cântăreața Dannii Minogue a vorbit despre cum este să fii comparată cu sura ei mai mare, Kylie Minogue.

M-am luptat cu realizarea crudă că nimeni nu mă dorea”, a spus ea. „Am încercat să nu înțeleg prea mult „vai de mine” despre asta, dar, pe măsură ce săptămânile au trecut, singura dată când mi-am văzut numele tipărit sau l-am auzit menționat la TV sau la radio a fost sora Minogue cu mai puțin succes.

Lucruri precum „Glozia amară a lui Dannii pentru succesul continuu al lui Kylie”, „Faux-pas-urile de modă ale lui Dannii și triumfurile lui Kylie”. Hei, de ce Kylie este fabuloasă și tu nu? ” Dar în cartea ei, ea a reiterat că, în ciuda faptului că a fost rănită de comparații, nu s-a simțit niciodată geloasă pe Kylie.

Pot să-ți spun, nu este ușor să fii pusă public împotriva unei persoane pe care o iubești și pe care o admiri. Doare”, a scris ea. „Adevărul este că sunt și am fost întotdeauna atât de mândră de Kylie, iar ea este de mine.”

Luke Hemsworth, fratele lui Chris și Liam Hemsworth

Da. Chris și Liam Hemsworth au un alt frate, fratele lor cel mai mare, Luke Hemsworth, care este și actor. Când a fost întrebat de revista OMS cum este să fii comparat cu frații tăi, cel mai mare frate Hemsworth a explicat: „Nu este ceva la care mă gândesc”.

Nu fac lucruri pentru a-mi promova profilul. Fac lucruri pentru că iubesc acel personaj sau acel scenariu. Și nu îl văd ca o competiție. „Nu cred că sunt mai puțin iubit pentru că am mai puțini urmăritori pe Instagram.”

Solange Knowles, sora lui Beyonce

Relația dintre Beyonce și sora ei, Solange, a fost deseori titluri de ziare de-a lungul anilor.

Solange, care este, de asemenea, cântăreață și compozitoare, a vorbit și despre presiunile pe care le implică a avea un frate celebru și de succes.

Am avut o mulțime de uși deschise din cauza ei, dar la finalul zilei, sper că talentul meu va depăși orice legătură pe care o am”, a spus ea pentru Faze, când încerca să pătrundă în industria muzicală.

Întrebată despre comparația inevitabilă, ea a răspuns: „Nu cred că cineva dorește să vadă doi artiști frați acolo. Lăsând să se știe că voi ieși ca Solange (și nu sora mai mică a lui Beyonce). , sper că arată că sunt independentă. A trebuit să muncesc din greu.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Județean Călăraşi a primit vizita Ambasadorului Republicii Armenia în România

Consiliul Județean Călăraşi a primit vizita Excelenței Sale, domnul Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia în România. Această vizită pune bazele unei dezvoltări ulterioare a relațiilor de cooperare dintre județul Călărași și autoritățile din Republica Armenia. S-au purtat discuții importante privind implementarea în Județul Călărași a unui concept nou în sistemul de educație, respectiv a centrului "TUMO" pentru tehnologii Creative. Acesta este un program educațional gratuit și este alcătuit din activități […]

today26 ianuarie 2023

0%