Divers

Cât de inteligent(ă) ești?

today20 aprilie 2021

Fundal
Platforma CrushBrain lanseaza pe piata romaneasca, primul sistem de calculare a nivelului de inteligenta bazat doar pe scanarea unei fotografii – MinteaTA.ro.

Grupul SCHUETZ lanseaza primul proiect de calculare a nivelului inteligentei bazat doar pe scanarea unei fotografii – MinteaTa.ro

Platforma CrushBrain lanseaza pe piata romaneasca, primul sistem de calculare a nivelului de inteligenta bazat doar pe scanarea unei fotografii. Aplicatia foloseste inteligenta artificiala impreuna cu un algoritm propriu, scanand fotografia unei persoane, rezultatul fiind suma caracteristicilor (trasaturilor) fetei si nivelul acesteia de inteligenta. Tot algoritmul se bazeaza pe cercetari stiintifice la nivel psihologic.

Tu, cât de inteligent(ă) ești?

Intreaga platforma este produsul unui studiu indelungat, cercetari stiintifice medicale, in ceea ce priveste nivelul de inteligenta al unei persoane, in functie de trasaturile acesteia.

• Scanare fotografie
• Rezultate partiale (sex, varsta)
• Rezultate finale (sex, varsta, trasaturi fata, nivel calculat de inteligenta)
• Card personalizat pentru distribuire pe alte website-uri, retele de socializare
• Posibilitatea de descarcare a intregului test
• Posibilitatea de vizualizare ale celor mai recente scanari (personale)
• 100% anonimitate si confidentialitate!

Termenul de inteligență este prezent în limbajul natural și caracterizează puterea și funcția minții de a stabili legături și a face legături între legături.

Dintre toate aptitudinile omului, caracteristica cea mai specific umană este inteligența, dat fiind că transformă omul biologic în homo sapiens. Totuși, inteligența nu este un lucru material, ci un concept abstract, fiind dificil de definit.

Putem spune că se analizează manifestările inteligenței, comportamentele inteligente, dar nu inteligența însăși. Inteligența a fost definită și studiată de fiecare școală psihologică după postulatele generale ale concepției despre om.

Psihologia inteligenței este strâns legată de conceptul diferențelor individuale în privința trăsăturilor mentale și a dezvoltării instrumentelor de analiză. De-a lungul istoriei, conceptul de inteligență s-a schimbat mult.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

TRATAMENTE RIDURI CU ACID HIALURONIC

Ridurile faciale pot fi de două tipuri: statice sau de expresie. Ridurile statice sau gravitaționale sunt cele produse de îmbătrânirea cronologică a pielii sau foto-îmbătrânirea care apare îndeosebi la persoanele expuse cronic la radiații ultraviolete. Cele mai frecvente sunt în zona pliului nazolabial (pliurile de la baza nasului care se continuă spre colțurile gurii). Ridurile statice pot fi tratate prin injectarea de fillere dermice, cum ar fi acidul hialuronic. Ridurile […]

today15 aprilie 2021

0%