Life

Cât te costă să dormi în casa lui Leonardo DiCaprio

today17 ianuarie 2023

Fundal

Leonardo DiCaprio își închiriază conacul din Beverly Hills, CA. El cere 32.500 de dolari pe lună, relatează Mansion Global. Actorul, care deține un portofoliu impresionant de proprietăți, și-a luat această proprietate de prim rang în decembrie 2021 pentru 9,9 milioane de dolari. Acum se află pe piața de închiriere de lux, „complet mobilat și disponibil imediat”.

 

Reședința de 4.671 de metri pătrați are o intrare grandioasă cu o scară curbată, cu podea din stejar alb, cameră de zi și sufragerie deschise, un bar auriu și uși franceze care se deschid spre piscină și grădină. Bucătăria are o insulă centrală, precum și un perete cu uși de oțel care se deschid spre zona grătarului și spre piscină.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

De necrezut! Bărbăția unui american s-a micșorat din cauza infecției cu COVID

Un american susţine că penisul său s-a micşorat cu 3,81cm în urma problemelor vasculare pe care le-a întâmpinat după ce a luat COVID-19. Acesta a declarat pentru presă că este un bărbat heterosexual de 30 şi ceva de ani şi că situaţia în care se află acum „i-a afectat mult încrederea în mine şi capacitatea de a-și satisfice partenera‟, potrivit insider.com Omul cu pricina a fost infectat în luna iulie […]

today17 ianuarie 2023

0%