Divers

Cât timp să folosești un fotoliu de masaj pentru beneficii optime?

today7 februarie 2022

Fundal
Un fotoliu de masaj reprezintă o alegere potrivită atunci când avem nevoie de ședințe de relaxare în confortul casei. Poate că unii dintre noi suntem pudici, poate că nu avem timp suficient la dispoziție pentru a merge la centrele Spa sau poate că vrem să ne bucurăm de un masaj eficient în orice moment și din aceste cauze alegem să achiziționăm un fotoliu de masaj. Însă, indiferent de adevăratul motiv, un astfel de fotoliu, folosit în mod constant, aduce nenumărate beneficii stării noastre de sănătate.

Care este durata ideală de utilizare a unui scaun de masaj?

Un masaj efectuat în fotolii masaj este visul fiecăruia. Însă, pentru ca masajele să funcționeze, trebuie să petrecem zilnic sau cel puțin de 4-5 ori pe săptămână, aproximativ 15 minute în fotoliu.

În funcție de tipul de masaj, intervalul poate fi de 2 până la 15 minute per sesiune. Chiar dacă pare puțin, 15 minute sunt suficiente pentru decongestionarea mușchilor sau relaxarea corpului.

Fiecare fotoliu dispune de un anumit număr de programe de masaj, program cu intervale corespunzătoare. În acest fel nu va trebui să ai un cronometru care să-ți contorizeze timpul petrecut în scaun.

Evită folosirea în exces a fotoliului de masaj

Deși poate părea o idee bună să te relaxezi în fotoliu toată ziua, evită să faci acest lucru, pentru că îți poți răni țesuturile musculare. De asemenea, poți rămâne cu dureri de spate, crampe musculare, pielea se poate irita, pot apărea dureri de cap și chiar un corp deshidratat.

Folosirea în exces a unui fotoliu pentru masaj poate avea efecte total opuse. În loc să te simți relaxat și fără dureri, te vei simți mai obosit și vei avea și dureri de corp.

Care sunt beneficiile unui masaj regulat?

Încă după primele ședințe de masaj, vei începe să simți beneficiile acestuia. Corpul va căpăta o stare generală de bine, vei avea mai bună energie, vei putea să gândești mai limpede, mersul îți va fi mai sprinten și parcă nici stresul nu te va mai copleși.

Sănătatea este un criteriu important în viața noastră, iar folosirea unor fotolii masaj oferite de Kubato.ro va reuși să ne schimbe total percepția asupra nevoilor sănătății noastre. După doar câteva sesiuni de masaj, starea de spirit va fi schimbată complet, psihicul va fi mai activ, anxietatea și stresul încep să scadă în intensitate, sistemul muscular se va simți mai bine, somnul va fi mai dulce și mai plăcut, durerile de spate aproape vor dispărea, durerile de umeri și de gât se vor diminua, circulația sangvină se va îmbunătății, durerile de cap își vor reduce din frecvență, funcția de încălzire va diminua durerile nervului sciatic, iar fluxul de oxigen va crește.

Folosirea unui fotoliu pentru masaj aduce după sine doar avantaje, iar un fotoliu de masaj  cu multiple funcții, printre care bluetooth audio, funcție de încălzire, poziție zero gravity, instalare ușoară, încălzirea gambei, funcție de întindere, customizarea funcțiilor de masaj, ajustare inteligentă, masaj thai, 20 programe de masaj, imitarea masajului profesionist, masaj complet, reprezintă una dintre cele mai bune investiții pe care fiecare dintre noi o poate face în aceste vremuri pline de stres și incertitudine.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Schimbări pozitive pe care le poți face în viața ta chiar acum

  Există multe acțiuni și obiceiuri pozitive pe care știm că ar trebui să le facem, cum ar fi să ne antrenăm, să mâncăm sănătos și să nu cheltuim peste posibilitățile noastre. Viața nu este întotdeauna despre repere mari și îndrăznețe. Este, de asemenea, despre lucrurile mici care ne pot aduce un stil de viață mai pozitiv și mai împlinit. Dacă simți la fel, atunci ar trebui să știi că […]

today4 februarie 2022

0%