Life

Cât va primi Georgina Rodriguez dacă se desparte de Cristiano Ronaldo

today16 iunie 2023

Fundal

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au contract pre-nupțial și nici măcar nu sunt căsătoriți!

Se pare că Georgina Rodriguez are un acord în „stil pre-nupțial” cu iubitul ei, Cristiano Ronaldo, în cazul în care perechea se desparte, potrivit ziarelor din Spania.

Modelul în vârstă de 29 de ani este împreună cu vedeta Al-Nassr din iunie 2016 și au împreună doi copii, Alana Martina și Bella Esmeralda. Rodriguez este și mama celorlalți trei copii ai săi: Cristiano Ronaldo Jnr și gemenii Eva și Mateo, care s-au născut prin mamă surogat.

Cuplul a fost scutit de legile saudite care împiedică cuplurile necăsătorite să conviețuiască în Regat, când Ronaldo a făcut mutarea de 175 de milioane de lire sterline la Saudi Pro League în ianuarie a acestui an. Dar, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriți în mod legal, conform TV Guia, au fost puse în aplicare aranjamente între cuplu în cazul în care se despart, pentru a se asigura că Rodriguez primește sprijin financiar.

Se raportează că prin acord va primi casa familiei din Madrid – La Finca – starletei Yo Soy Georgina, iar Rodriguez ar primi, de asemenea, o indemnizație lunară de 85.900 de lire sterline (100.000 de euro) pentru tot restul vieții. Ronaldo a fost desemnat cel mai bine plătit sportiv din lume de către Forbes la începutul lunii mai, câștigurile sale anuale din acest an fiind estimate depășind 109 milioane de lire sterline.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Călărași a finalizat lucrările parcării din zona Bisericii Volna

Primăria Călărași a finalizat lucrările de reabilitare a parcării publice, din strada Bucureşti, zona Bisericii Volna. Pe o suprafaţă de circa 630 mp se vor amenaja în jur de 50 de locuri de parcare. Lucrările, finanţate de la bugetul local, au fost realizate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi. Și lucrările pe strada Bucureşti avansează, în prezent continuă săpăturile pe tronsonul dintre str. Gh. Lazăr – str. Al. Sahia, a […]

today16 iunie 2023

0%