Life

Câți bani poți să primești de la Facebook, pe clipurile Reels

today10 mai 2022

Fundal

TikTok a reușit să detroneze Facebook, în momentul apariției sale, utilizatorii mai tineri (dar și cei mai puțin tineri) migrând pe rețeaua de socializare chinezească, într-un ritm galopant, informează playtech.ro. Aflată într-un mare impas, compania lui Mark Zuckerberg s-a văzut în postura reorganizării, încercând să pună la bătaie noi metode de a-și aduce utilizatorii înapoi. Amuzant este că, în loc să găsească căi originale de a face asta, Meta „reinventează roata”, în încercarea de a se poziționa, din nou, pe o poziție fruntașă.

După ce a introdus Reels care, în definitiv, nu e decât o copie a postărilor pe care le poți face pe TikTok, Facebook a anunțat că te va plăti „gras” pentru asta. Mai exact, conform unor estimări, poți ajunge să primești chiar și 4.000 de dolari pe lună, dacă dovedești că ești un influencer în toată regula, în Reels. Din nou, e important de știut că până și metoda plății influencerilor pare, într-o oarecare măsură, „împrumutată” de la TikTok.

Câți bani poți să primești de la Facebook, pe clipurile tale Reels

Challenges este parte din funcția de bonusuri de la Facebook prin care poți primi chiar și 4.000 de dolari în urma publicării de Reels. Firește, nu-ți închipui că simpla publicare a clipurilor îți va aduce, în mod garantat, venituri. Mai exact, clipurile tale trebuie să aibă parte de un anumit număr de vizualizări, calculat în secunde de vizionare.

Spre exemplu, în cazul în care cinci dintre clipurile tale ating 100 de secunde de vizionare, portofelul tău se îmbogățește cu 20 de dolari. Exemplul de față se va derula sub forma unei provocări. Acestea vor fi structurate pe niveluri, astfel că, suma ar putea crește după ce treci de fiecare în parte. Totul până când poți să ajungi la frumoasa sumă de 4.000 de dolari, mai informează playtech.ro. De menționat că ceea ce publici va trebui, în mod obligatoriu, să fie conținut original, Facebook având obiceiul de a te taxa dacă încalci legea drepturilor de autor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Tronsonul doi al variantei Nord va fi asfaltat

Consiliul Județean și Primăria Călărași au semnat un parteneriat comun prin care se va realiza o lucrare importantă pentru municipiul și județul Călărași, denumită “Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente strada Varianta Nord (Centura Călărași ) – tronson 2 – în lungime totală de 1,886 km. Aleșii județeni și-au dat acordul ca modernizarea tronsonului 2 al Variantei Nord prin care se va realiza în baza unui parteneriat cu Primăria Municipiului […]

today9 mai 2022

0%