Actual

Catinca Leu a obținut locul I la Festivalul „Stelele Cetății”

today10 noiembrie 2022

Fundal

Catinca Leu, membră a Grupului Flores Campi al Centrului Județean de Cultură și Creație a reprezentat Călărașiul la Festivalul Concurs Național de Muzică Pop „Stelele Cetății” și a obținut locul I interpretând piesa ”Focul” a Laurei Stoica.

Festivalul s-a desfășurat la Deva în perioada 5 – 6 noiembrie. Concursul s-a adresat tinerilor interpreți, cu vârsta cuprinsă între 14 și 23 de ani. În etapa de preselecție a concursului s-au înscris 35 de concurenți din 15 județe și municipiul București, din care 15 au fost selectați pentru etapa finală, care s-a desfășurat sâmbătă, 5 noiembrie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Noi parcări în municipiul Călărași

Lucrările de amenajare a două parcări în zona centrală, mai exact pe strada Progresul, tronsonul cuprins între Strada Pompieri şi Strada Sloboziei, respectiv pe strada Sloboziei, tronsonul dintre Strada Progresul şi B-dul 1 Mai sunt aproape de final, anunță primarul Marius Dulce. În perioada următoare va fi efectuat şi marcajul, rezultând în total 71 de locuri de parcare. Investiţia, demarată la finele lunii trecute, a fost susţinută integral din bugetul […]

today10 noiembrie 2022

0%