Actual

Catinca Leu a obținut trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”

today21 noiembrie 2022

Fundal

Catinca Leu a obținut trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”- Focșani. Cel mai așteptat eveniment muzical din Focșani s-a desfășurat în perioada 18-19 noiembrie la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” .

În cele două zile ale evenimentului au evoluat pe scenă , în lupta pentru marele premiu, tineri talentați din Arad, Baia Mare, București, Ialomița, Neamț, Dolj, Călărași, Galați, Teleorman, Bârlad, Buzău și chiar din Vrancea. Călărașiul a fost reprezentat de Catinca Leu, membră a Grupului “Flores Campi” al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și a obținut din partea juriului condus de compozitorul Horia Moculescu, trofeul Festivalului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Continuă modernizarea infrastructurii stradale, în Chirnogi

Modernizarea infrastructurii stradale continuă, în comuna Chirnogi din județul Călărași. După ce reabilitarea drumului comunal DC27, aflat între localitatea Chirnogi și satul Clătești, dar și cea a drumului județean 411 Chirnogi-Radovanu au fost finalizate, în prezent unitatea administrativ-teritorială desfășoară lucrări la trotuarul de pe DN41, care are o lungime de aproximativ 2 km. “Dragi locuitori ai comunei Chirnogi, așa cum v-am promis, eu și colegii mei din Primăria Chirnogi tot […]

today21 noiembrie 2022

0%