Life

Ce aliment consumă Regina Elisabeta de la vârsta de 5 ani

today26 august 2022

Fundal

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, este un exemplu despre ceea ce înseamnă să ai o viață echilibrată. Suverana a fost mereu atentă la alimentația sa, iar recent unul dintre bucătarii suveranei a dezvăluit care este alimentul pe care regina îl adoră și îl consumă de la vârsta de 5 ani, potrivit clickpentrufemei.ro. Încă din copilăria, Regina Elisabeta a II-a a consumat zilnic un aliment, care a fost numit chiar plăcerea ei nevinovată.

Făceam dulceață de capșune la Castelul Balmoral, aveam căpșune din grădină. Regina mânca un astfel de sandvici în fiecare zi, încă de când era mică.”, a spus bucătarul. Celebrul bucătar a ai dezvăluit că regina își începe mereu ziua cu o ceașcă de ceai fierbinte, cu lapte, fără zahăr și câțiva biscuiți. Suverana preferă biscuiții crocanți, înveliți în ciocolată. Totodată, uneori, ea mânca cereale, pâine prăjită și marmeladă sau ouă, însă acestea sunt o raritate.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Britney Spears și Elton John lansează în sfârșit duetul „Hold Me Closer”. AUDIO

Britney Spears și Elton John au lansat „Hold Me Closer”, un duet reinterpretat al piesei nemuritoare „Tiny Dancer”. Cântecul este prima lansare a lui Spears din noiembrie 2021 și prima sa lansare muzicală nouă în șase ani. În timp ce refrenul este, desigur, inconfundabil, melodia a fost complet revizuită într-o melodie dance-pop, cu Spears și John cântând ușor versurile și refrenul. Este o continuare ideală a reinventării sale similare din […]

today26 august 2022

0%