Life

Ce animal de companie îți poți alege în funcție de semnul zodiacal

today23 august 2023

Fundal

Aducerea unui nou animal de companie în casă este un angajament uriaș. Animalele de companie au personalități distinctive, la fel ca oamenii, așa că este important să-l găsești pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață.

Berbec

Berbecii au tendința de a se plictisi destul de ușor și au nevoie de un însoțitor care să se potrivească cu energia lor. Sunt dornici, dinamici, rapizi și competitivi. O rasă de câini energică și activă, cum ar fi un dalmatian, un labrador, un ciobănesc german sau un border collie, va fi perfect pentru a ține un Berbec în priză.

Taur

La fel ca majoritatea pisicilor, Taurilor le place să se relaxeze și să se bucure de lucrurile simple din viață. Ei se potrivesc foarte bine ca parteneri. Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt puternici, de încredere, senzuali și creativi, la fel ca felinele.

Gemeni

Gemenii sunt vorbăreți, expresivi și curioși. Ce poate fi mai bun pentru acest semn decât un animal care răspunde? O pasăre, cum ar fi un papagal, ar putea fi un confident distractiv pentru a împărtăși idei și cuvinte.

Rac

Racii sunt protectori, intuitivi, sentimentali și plini de compasiune. Ei prețuiesc viața de acasă și confortul, așa că un iepuraș drăgălaș ar face ca acest semn sensibil să se simtă și mai bine acasă.

Leu

Leii sunt dramatici, extroverti, înflăcărați și încrezători. Lor li se potrivesc pisicile. Acest semn canalizează partea feroce a pisicilor, spre deosebire de Taur care explorează mai mult latura sentimentală.

Fecioara

Fecioarele tânjesc la ordine și simplitate. Lor li se potrivesc hamsterii, deoarece Fecioarelor le place să petreacă timpul singure. Ușor de curățat, necesită puțină atenție, hamsterul ar fi animalul de companie perfect pentru orice Fecioară.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil. Williams și Ohanian au postat marți pe Instagram și TikTok, sărbătorind sosirea lui Adira River Ohanian. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, Alexis Olympia Ohanian Jr., pe 1 septembrie 2017. „Sunt recunoscător să informez că locuința noastră face echipă cu dragostea: o fată nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian […]

today23 august 2023

0%