Actual

Ce artiști vor urca pe scenă la Călărași, de Crăciun

today20 decembrie 2022

Fundal

Magia de Crăciun plutește în aer pe esplanada de la Consiliul Județean Călărași. Căsuța Moșului își așteaptă vizitatorii în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație, anul acesta este pregătită și cutia poștală pentru scrisorile copiilor. În zilele 21, 22 și 23 decembrie, în intervalul orar 17.00-20.00, Moș Crăciun îi așteaptă pe copiii care au fost cuminți, la el acasă, cu surprize.

Pe 24 Decembrie pe scena amplasată în fața Consiliului Județean va avea loc un Program de Colinde susținut de Corul CAMERATA DANUBII. De asemenea PAUL SURUGIU – FUEGO va urca pe scenă. În ziua de Crăciun vor concerta Trupa COMPAS, IANA NOVAK și DISTINTO. Și noaptea de Revelion se anunță incendiară. La Călărași vor cânta ADRIANA GAVRILĂ, SILVANA RÎCIU și Nicușor IONIȚĂ, WHAT’S UP, MANDINGA, NICOLETA NUCĂ, NICOLE CHERRY și RANDI. Seara se va încheia cu un spectacol fabulos de artificii. Organizatori: Consiliul Județean Călărași, Centrul Județean de Cultura si Creatie Călărași, Primăria Municipiului Călărași. Parteneri: Palatul Copiilor Călărași, Biblioteca Județeană Călărași, Muzeul Dunării de Jos Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Expoziție de artă plastică la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu

Miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 12.00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică ”ELEVII CLASELOR DE ARTE”. Expoziția cuprinde creații, realizate pe parcursul anului 2022, ale elevilor care studiază artele la Liceul Pedagogic ”Ștefan Bănulescu” Călărași, îndrumați de Ana Amelia Dincă și prof. Silviu Ioan Soare. Expoziția va rămâne pe simezele Bibliotecii Județene Călărași până la finalul lunii ianuarie […]

today19 decembrie 2022

0%