Divers

Ce bijuterii de argint se potrivesc cel mai bine pentru un cadou de nuntă

today3 mai 2022

Fundal
Bijuteriile sunt acele elemente care completeaza imaginea radianta a miresei. Modelul lor depinde in mare masura de stilul ales si de preferintele mirilor. Aceste bijuterii de argint pot fi vizibile si mari sau, dimpotriva, concise si mici. Daca vrei sa oferi in dar unei mirese bijuterii din argint, sa stii ca ai ales unul dintre cele mai potrivite cadouri de nunta.

 

Cum sa faci alegerea corecta

Cerceii de nunta perfecti creeaza in mod traditional o imagine armonioasa a miresei. Ele subliniaza feminitatea, tandretea imaginii, completand tinuta si coafura. Catalogul de bijuterii argint include modele moderne care pot decora cel mai bine un astfel de eveniment solemn pentru tinerii casatoriti. Cel mai bine este sa alegi din urmatoarele categorii:

 

  • Cercei cuisoare
  • Pandative
  • Cercei cu pandant
  1. Cerceii cuisoare cu pietre incastrate se vor potrivi oricarui gust.

Acestia nu vor atrage prea multa atentie si in acelasi timp vor sublinia gustul si farmecul impecabil al miresei. Cerceii de nunta cu pietre sunt cea mai atractiva optiune pentru o femeie care se casatoreste. O piatra pretioasa va sublinia in mod adecvat valoarea miresei in ochii celorlalti si va compla perfect stralucirea ochilor ei fericiti.

  1. Cerceii cu pandant sunt alegerea perfecta pentru o rochie deschisa si o coafura cu parul prins in coc.

Poti alege in siguranta produse marca Ioana Preda, acestea fiind in armonie in culoare si stil cu tinuta si alte detalii ale imaginii.

Atunci cand alegi cercei pentru o nunta, poti da preferinta modelelor fara insertii. Este foarte important ca decorul urechii sa fie in armonie cu alte accesorii si cu tinuta miresei.

  1. Pandativele

se adeveresc a fi o alegere la fel de buna, mai ales ca astazi poti gasi multe modele si frumoase – pentru orice iubitoare de stil si rafinament.

Acestea imbogatesc decolteul si lumineaza fata miresei. Colierele cu pandative pot avea diferite lungimi si grosimi, insa cel mai importst il reprezinta panantul. Acesta poate fi din pietre pretioase sau o singura piatra mai mare pe mijloc. Culoarea pietrei va fi aleasa dupa culoarea ochilor miresei dar si gusturilor acesteia – pentru un efect maxim.

Bijuteriile de nunta de argint sunt o alternativa excelenta si un cadou care va fi apreciat la justa valoare.

O nunta este o zi importanta si incitanta in viata unei femei, ajut-o sa fie fericita si sa aiba o zi fara nori, tinuta frumoasa a miresei fiind completata de cele mai atent alese bijuterii din argint!

Scris de: admin

Articolul precedent

Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, miercuri, 04.05.2022, începând cu ora 12:00. Aceasta se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi: Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2022; Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării investiţiilor din ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată pentru aria de operare […]

today3 mai 2022

0%