Life

Ce cupluri celebre s-au despărțit anul acesta

today9 mai 2023

Fundal

Aflăm ce cupluri celebre s-au separat în 2023 și ce a determinat ca aceste vedete să se despartă. De la vedete de reality TV la actori și muzicieni, iată o privire asupra cuplurilor a căror dragoste pur și simplu nu era menită să dureze o viață.

Cher și Alexander „AE” Edwards

Cher și iubitul ei mult mai tânăr Alexander „AE” Edwards s-ar fi despărțit.
O sursă a declarat pentru TMZ pe 1 mai că s-au despărțit „acum câteva săptămâni”, dar nu a fost dat un motiv pentru despărțire. Cântăreața „Believe”, în vârstă de 76 de ani, și rapperul, în vârstă de 37 de ani, au stârnit pentru prima dată zvonuri despre întâlniri în noiembrie 2022.

Taylor Swift și Joe Alwyn

Povestea de dragoste a lui Taylor Swift și Joe Alwyn s-a încheiat la doar câteva luni în 2023. S-au confruntat cu numeroase crize de logodnă – și chiar de căsătorie, relație care a durat mai bine de șase ani, dar în cele din urmă au mers pe drumuri separate. „Nu a fost dramatic”, a declarat o sursă pentru Page Six despre despărțirea perechii din aprilie 2023. „Relația tocmai și-a urmat cursul.” Cântăreața și actorul britanic s-au intersectat pentru prima dată la Gala Met din 2016 și au început să se întâlnească în secret câteva luni mai târziu.

Elle Fanning și Max Minghella

Elle Fanning a confirmat că ea și Max Minghella nu mai erau împreună în aprilie. Actrița „The Great” a spus pentru Harper’s Bazaar că este din nou singură, dar că este încă o „romantică fără speranță”. Ea și Minghella s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului „Teen Spirit” din 2018 și și-au făcut debutul pe covorul roșu la Gala Met, un an mai târziu. Și-au păstrat viața amoroasă relativ privată, făcând doar câteva apariții publice împreună de-a lungul anilor. Nu este clar când exact relația lor a luat sfârșit.

Reese Witherspoon și Jim Toth

Reese Witherspoon și Jim Toth și-au anunțat divorțul în martie 2023. Perechea mai avea două zile până la a 12-a aniversare a nunții în momentul despărțirii. „Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța”, a scris actrița pe Instagram. „Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună și mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, a adăugat ea. Câștigătorul Oscar a adăugat că „cea mai mare prioritate” a perechii este fiul lor, Tennessee.

Camila Cabello și Austin Kevitch

Camila Cabello și Austin Kevitch au renunțat la relație în februarie, după opt luni. Potrivit mai multor canale, vestea despărțirii a fost anunțată în buletinul informativ al lui Kevitch pentru aplicația sa de întâlniri Lox Club. O sursă a declarat că la acea vreme pentru Entertainment Tonight a spus că cauza despărțirii a fost cariera lor „foarte ocupată”, spunând că „a devenit dificil să echilibrezi asta și relație”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de reabilitare termică a Liceului Mihai Eminescu se vor termina peste 3 luni

Lucrările aferente proiectului „𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐨𝐫𝐞𝐭𝐢𝐜 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̧𝐢”, finanţat prin POR 2014 – 2020 Axa prioritară 3.1 – “Sprijinirea tranziției catre o economie cu emisii scăzute de carbon”, Operațiunea B – „Creşterea eficienței energetice în cladirile rezidențiale, cladirile publice şi sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari” se desfăşoară conform graficului de execuţie. ▶️ Ordinul de începere a lucrărilor şi procesul verbal […]

today9 mai 2023

0%